⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 sezonda toplam 22 kere karsilasmisiz ve bunlarin 5'inde yenilmisiz. Ikisi les 21/22 sezonu, diger ikisi bir diger les 16/17 sezonu, tek olan da 14/15 sezonu. 10 beraberlik, 7 galibiyet.

Son 10 mac; 5 galibiyet, 2 yenilgi, 3 beraberlik. (yenilgiler 21/22 sezonu)

1715786906204.webp

Beraberliğe dolayısıyla şampiyonluğa razı olduğum bir mücadele olacak.
KONSANTRASYON!!!

Maçla ilgili tek korkum 1.5 senedir eşimle yaptığımız totemi yapamayacak olmamız.

Totem şu: Ne zaman evde baş başa izlesek koyduk geçtik. Eve Gsli birini bile davet etsek avucladik.

1.5 senede örnekler:

Gs-Karagumruk 3-3 biten maç

Bjk-Gs 3-1 (1-0 öne geçtiğimiz zaman beraber izliyorduk. Sonra kardeşim geldi mac 3-1 döndü)

Gs-Bayern kayinpeder geldi cortladik

Sivas-Gs erken maç olduğu için eşim isteydi ben tek izledim cortladik.

Gs-Karagumruk kupa maçı dayimla annemler geldi cortladik.

19 Mayıs eşimin ekip arkadaşının kınası var gitmek zorunda. O sebeple aşırı gerginim

Dipnot: Totemin işe yaradığını geçen Karagümrük maçında ispatladık. Eve akvaryum balığı almıştık salona. İlk devre bok gibi oynayıp golü yedikten sonra eşim akvaryumu başka odaya götürdü sonrasi malum koyduk geçtik. İnsan vs bile olmasına gerek yok eve hayvan bile girse negatif enerji veriyor gs mize 😂
Az geç gitse olmaz mi knk kınaya, okan burukun gelecegi yengemizin ekip arkadaşının kınasına bağlı

Ben de hocadan Berkan hamlesi bekliyorum Dayi‘nin yerine. Süper kupa‘da da 11‘de Berkan‘a yer vermisti. Fener‘in en güclü bölgesi orta saha, Demirbay orda defansif ve mücadele gücü acisindan zayif kalir.

Son 10 sezonda toplam 22 kere karsilasmisiz ve bunlarin 5'inde yenilmisiz. Ikisi les 21/22 sezonu, diger ikisi bir diger les 16/17 sezonu, tek olan da 14/15 sezonu. 10 beraberlik, 7 galibiyet.

Ekli dosyayı görüntüle 243804
Ic saha karnemiz kötü bunlara karsi. Bu durumu düzeltmeliyiz, Arena’da kolay kolay yenemiyoruz bu sikecileri.

Ekli dosyayı görüntüle 243804
5 galibiyetlerinin 2'si son saniye golü bu arada :)

Gaza gelmeyin ağalar tabiki farklı yenelim isteriz ama beraberlik de iyidir. Fener sahada iken şampiyon olmamız yeterli benim için.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı şu şekil beklemeyen bizden değildir:

Ekli dosyalar

• IMG_2857.webp
    IMG_2857.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 24
Konsantrasyon u yüksek seviyede tutmamız lazım. Fark muhabbetleri zarar verir fenerin kadro geçen seneki kadro değil iyi oyuncu grubu var.

Berkan ve Sanchez hamleleri makul olur diye düşünüyorum. Abdülkerim sakatlıktan pek iyi dönemedi Nelsson'un üstün formu ile defansta sağlam gittik ama Sanchez hamlesi lazımdı. Berkan ise Fred ve Szymanski'yi oyundan düşürmek ve sürekli pres altında tutmak için mantıklı görünüyor. Kerem Demirbay oyun kurulumunda ve hücum noktasında Berkan'dan önde olsa da işin tempo ve defansif kısmında Berkan daha önde. Berkan geçen sezonki 2 Fener maçında da 11'de oynamıştı ve çok iyiydi yanlış hatırlamıyorsam Süper kupa maçının kadrosunda da Berkan vardı. Bu kadro güzel olur ;

Muslera
Kaan Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Berkan
Ziyech Mertens Barış
Icardi

+ Aurier, Abdülkerim, Demirbay, Tete, Kerem, Zaha, Vinicius

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt