Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.078
- 39.884
- 2.953
EyvahEst. reis ne kusuru yavBenim sistemde Handikaplı 1 şekilde alırız gibi geliyo
2-0 gibi 1 Skorla
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EyvahEst. reis ne kusuru yavBenim sistemde Handikaplı 1 şekilde alırız gibi geliyo
2-0 gibi 1 Skorla
![]()
Öyle olursa Konya ya karşı beraberlik yeterKazanırsak fark dokuz olur. Feci kudururlar.
Valla oglum esim bazen kızım oyle bir sinerji veriyoruz ki lan bazen terligin yeri,telefonun ses duzeyi bile degismiyor. Misal mac basladigi andan itibaren Türk kahvesi gelmesi yasak bana gecmiste her geldiginde gol yiyorduk ,asla teklif dahi etmez bizimki. Anti sinerjiyi de fenere yapiyoruzSayılmaz olur mu? Taraftar bu sinerjiyi yaratmasa 99 puan alamazdık. Şerefsizlere karşı tarihi bir mücadele veriyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Kötü başladıkHeyecan basti
Herkes o kadar nefret ve kin dolu ki tribünler takımın uyumasına 1 dakika bile izin vermez 90 dakika boyunca rakipteyken inanılmaz bir gürültü olacak.
Olabilir Berkan-Lucas ile önde baskı tercih edilebilir. Kaldı ki Oly maçlarında önde baskıya karşı Fb kolay dağılmıştı. Neden Berkan-Lucas demem kısacası.berkan 11 oynuyacak diyorlar
bu dusuncen aramizi acabilirOlabilir Berkan-Lucas ile önde baskı tercih edilebilir. Kaldı ki Oly maçlarında önde baskıya karşı Fb kolay dağılmıştı. Neden Berkan-Lucas demem kısacası.
Dayı'ya saygım büyüktür üstad, Berkan-Lucas ile farklı Dayı-Lucas ile farklı bir oyun görebiliriz. Her iki seçime de ben tamamım, Okan hoca maça en doğru şekilde başlayacaktır diye düşünüyorumbu dusuncen aramizi acabilir

Dayi soguk kanli ve sakin bir topcudur derbi de bu onemli faktor , sezonun ilk yarisinda da kadikoyda cok iyi oynamisti.Dayı'ya saygım büyüktür üstad, Berkan-Lucas ile farklı Dayı-Lucas ile farklı bir oyun görebiliriz. Her iki seçime de ben tamamım, Okan hoca maça en doğru şekilde başlayacaktır diye düşünüyorum![]()
Kabulüm üstad, uzaktan şutları keza önemli tehdit olacaktır maç içinDayi soguk kanli ve sakin bir topcudur derbi de bu onemli faktor , sezonun ilk yarisinda da kadikoyda cok iyi oynamisti.
Berkan sonradan girebilir