⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaaannn ben Galatasaray'ım bu sirkiiii başınıza yıkarım ulannnnn!!!!!!!!!!!

SON AKŞAM YEMEĞİ.

GN5Jap1WgAI6mTs.webp

Küme düşme ihtimali olan Konya’dan medet umuyorlardı ama dünkü sonuçlar zaten azalmış olan mentallerini tamamen bitirdi
Bugün kazansalar bile son maç Konya ile 1 puan her iki tarafada yarıyor

Bu kadar looser bi camia görmedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konyaspor'un tamamen rahatlamayıp beraberlikte kümede kalması lehimize olmuş. Tamamen rahatlasaydı haftaya zaten kaybedecek bişey yok her türlü kümedeyiz saldıralım nereye denk gelirse oynayalım diyeceklerdi ama şimdi beraberlik için kendi sahasına çekilip bizim yarı sahaya bir oyuncu bile göndermeme hakkına sahip. Bu maça ise güven olmaz. Eski özetlere izlerken açık seçik ortada 00-01 de bi maç var mirkoviç emreye tokat gibi bişeyler yapıyor erol ersoy ikisine de sarı verip geçiyor. VAR olsa net kırmızı ve hezimete gider maç ama işte zaten Avrupa'da kupalar almış, ligde kupalarda fark atmış takım, ötekileri iyice ezdirmeyelim diye yıllarca Galatasaray'ı doğradılar derbilerde. Yeşilçam, über zenginler vb. fbyi desteklerken Galatasaray bunların hepsiyle yarışıp bugünlere geldi ve aslında kahramanlık hikayesi yazdı. Diğer lig takımlarının kıymetini bilmesi lazım. Galatasaray olmasaydı fbnin tapulu liginde gün yüzü görmeden tamamen fbnin kurallarına göre oynanacaktı bu lig. Beşiktaş mesela ben kendime bakayım elime fırsat geçti şampiyonlukta fbyi yakalayıp öne geçebilirim diyeceğine fb güzellemeleri yapma yolunu seçti ve durumu ortada.

Yani tahminimce hakem fbyi oyunda tutmak ve ezdirmemek için uğraşacak, o sıralarda fb bala bi gol bulursa işler karışır. Bizimkiler atarsa bambaşka bi maç olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt