Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni fena gaza getirdin renkdaş. Et almaya gidiyorum mangal yapıp, bir iki meze ile rakımı koyup izleyeceğim.

hmm şampiyonluk gelirse hemen haftaiçi kutlama organizasyonu mu gelir acep. onun içinde olabilir resimdeki gibi.
Apoyu öne çıkarttırıp boşalttığı alana koşu atıyorlar. Hep aynı taktik.apoyu Marcao yedi fiziksel olarak çoğunlukla - ama genede fazla açılıp arkayı açması ihtimalleri hoş olmaz her ne kadar irfan ya da cengiz olmasada - genede silahları var - bindirme yapan osai var vs .
Erken gol abi - biraz hapsedip arkayı unutmadan boğarak erken gol ... direk bitirir işleri.

çok bariz oluyor birde o yav hasta ediyor beni bazen...Apoyu öne çıkarttırıp boşalttığı alana koşu atıyorlar. Hep aynı taktik.
ben buna çok katılmıyorum - tribünde afedersin hıyarlık yapan varsa gene tribün onu dindirmeli.inşallah türbünlerin önüne ağ gerilmiş ve güvenlik önlemleri azami şekilde tasarlanmıştır
götoğlu götlerin yapabileceği tek şey biri porvoke edip maçın devam etmemesini sağlamak olacaktır