⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medya çok bitmiş gitmiş gibi konuşuyor - %99 gibi gözüksede bitmeden ben hep temkinliyimdir.

GN7umC6XoAAkswp

Beni fena gaza getirdin renkdaş. Et almaya gidiyorum mangal yapıp, bir iki meze ile rakımı koyup izleyeceğim.

Benimde aklım gidiyor r’daş hanımla papaz olma pahasına hasta hasta çekeceğim ziyafeti sanırım dur bakalım :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SÜPER KUPA'yı da geitirn saha ulan!!!!!!!!1

apoyu Marcao yedi fiziksel olarak çoğunlukla - ama genede fazla açılıp arkayı açması ihtimalleri hoş olmaz her ne kadar irfan ya da cengiz olmasada - genede silahları var - bindirme yapan osai var vs .

Erken gol abi - biraz hapsedip arkayı unutmadan boğarak erken gol ... direk bitirir işleri.
Apoyu öne çıkarttırıp boşalttığı alana koşu atıyorlar. Hep aynı taktik.

İ.kartalin tek planı ferdi tadic bağlantısı kurup ceza yayına girmek.

Ferdinin ileri çıkmasını engellersek tadic bağlantısı kopar olay biter.

Bu yüzden barış, ferdinin kanadında oynamalı ki ferdi göt korkusundan çıkamasin

fener'in şampiyon olması için
*6 puan almak zorunda
* bizim geri zekalılık yapıp iki maçtan 0 çekmemiz lazım. ihtimal %0,000000001 yani :D

ilk etapta bizi yenmek zorundalar. bunun için de eninde sonunda saldırmak zorundalar. ya da tahrik edip kırmızı yedirip sonra yüklenmeyi deneyecekler. ilk düdükle beraber her iki taraf kontrollü oynar ama biz rahatız onlar değil. dakikalar ilerledikçe fener strese girer. hele 2. yarı 0-0 giderse risk almak zorundalar.
ali koç da çuval dolusu prim vermiştir önünde seçim var en azından bu galibiyetle argümanlarına koz bulacaktır. hele olursa biz öne geçersek fener gemileri yakıp saldırmak zorunda kalır ki o zaman şenlik çıkabilir :asd:

hiç derde tasaya gerek yok eninde sonunda o açığı vermek zorundalar. vermezlerse de keyifleri bilir 1 puanı alıp önlerinde hunharca dans ederek şampiyonluk kutlaması yaparız.
manzaraya senaryoya bak fenerlilerin yerinde olmak istemezdim.

Apoyu öne çıkarttırıp boşalttığı alana koşu atıyorlar. Hep aynı taktik.
çok bariz oluyor birde o yav hasta ediyor beni bazen...

arada da apo kendi topla çıkıp kötü top kullanırsa kendisi buna neden olmuş oluyor falan.

Köhn kafa rahat ofansa çıkamıyor bile derim bu yüzden ya da arada arkası çalışıyor.

inşallah türbünlerin önüne ağ gerilmiş ve güvenlik önlemleri azami şekilde tasarlanmıştır
götoğlu götlerin yapabileceği tek şey biri porvoke edip maçın devam etmemesini sağlamak olacaktır

inşallah türbünlerin önüne ağ gerilmiş ve güvenlik önlemleri azami şekilde tasarlanmıştır
götoğlu götlerin yapabileceği tek şey biri porvoke edip maçın devam etmemesini sağlamak olacaktır
ben buna çok katılmıyorum - tribünde afedersin hıyarlık yapan varsa gene tribün onu dindirmeli.

bizde max olan bir kere rakı şişesi fırlamıştı galiba o kadar. (bu stadda)

bir şey olmaz düşüncesindeyim heis zaten saha kenarları bilet /kombineleri alanlar o denli ruh hastası olmazlar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt