⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadıköy yanıyor temalıyı yenildik. Stochlu maç. Alanya maçında Cumhuriyet temalı yaptık berabere bitti ayrıca.
kadıköy yanıyor teması nasıl stoch'lu maç olabilir?

süper finalden sonra dükkanı yakmadı mı fb? stoch-ziegler maçı, süper finalde 20 kere falan karşı karşıya kaçırıp 1-2 yenildiğimiz maçtı.

ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?

kadıköy yanıyor teması nasıl stoch'lu maç olabilir?

süper finalden sonra dükkanı yakmadı mı fb? stoch-ziegler maçı, süper finalde 20 kere falan karşı karşıya kaçırıp 1-2 yenildiğimiz maçtı.

ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben kadıköy yanıyor temalıyı köprülü olan karografiyle birleştirip tek kareografi hatırladım. Kadıköy yanıyor olanı yenmişiz köprülüyü yenilmişiz

Demanstan alzaymıra gecis yapmissin
8781.jpg

Şu mert hakan, oosterwolde ve djiku oynasında şunlara koyunca yüz ifadelerini görmek daha da rahatlatacak

Derbi maçları her zaman sıkıntılı oluyor. rakibin forumu, ligde ki konumu vs. hiç farketmiyor, derbinin havası her oyuncuyu başka psikolojiye sokar. Avrupa'da herkese koyup geçtiğimizde lig de fenerle oynayınca bir haller oluyordu. Oyuncularımızın orasına burasına çarpıp gol yiyorduk, onlarca pozisyona girip gol atamıyorduk, selçuk şahin bile 30 metreden bize gol atmıştı.

Süper kupada tüymeleri hususuyla alakalı bi koreografi beklemekteyim

Derbi maçları her zaman sıkıntılı oluyor. rakibin forumu, ligde ki konumu vs. hiç farketmiyor, derbinin havası her oyuncuyu başka psikolojiye sokar. Avrupa'da herkese koyup geçtiğimizde lig de fenerle oynayınca bir haller oluyordu. Oyuncularımızın orasına burasına çarpıp gol yiyorduk, onlarca pozisyona girip gol atamıyorduk, selçuk şahin bile 30 metreden bize gol atmıştı.
neyse ki ciddi bir süredir içeride dışarıda koyuyoruz. kadıköy'de neredesyse karşı seri bile oluştu. isabetli şut bile atamıyorlar. korkudan süper kupa maçına bile çıkamadılar.

ayrıca geçen sene de zaniolo nasıl ferdi'nin içinde gezgirmişti ama zuhahahaha :dddd

bu arda kardesler söylentileri arttı,yönetim keşke tepki koysaydı bu herif bizim aleyhımıze ne varsa yapmaktan cekınmıyor

Arda Kardeşler isimli şahıs olacağına saçı yatırıp jöle çalan Zorbay olsun daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt