⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerde Ali Koçu istemeyip azizi isteyen futbolcularin maci sallamayacagini hissediyorum

Arda Kardesler iti sayesinde 12 kisiye karai mucadele edecegiz, neyse VAR yabanci.

Allah yardimcimiz olsun

Daha önce yazdım şimdi de yazicam hatta maç günü de yazacam görmeyen olursa diye.

Bu maçı en az 4-0 kazanırsak avatarımı mayıs 2025'e kadar fenerbahçe logosu yapacağım. 5,6,7 de demiyorum. 4-0 bile yeter bana

Bunu deneyeceklerdir de ters tepebilir. Biri Djiku' nun İcardi' ye attığı Osmanlı tokadı gibi bir şey yapar, sahadaki müptezel yine görmek istemez, yabancı VAR uyarırsa yapabileceği bir şey kalmaz; isterse izlemesin. Önemli olan bizim adamların tahriklere kapılıp rövanşist hareketlerde bulunmaması...
Abi orta hakem kenara gelmeyi reddettikten sonra VAR hakeminin bir hükmü yok ki.

"Ben gördüm bir şey yok" demesi yeterli orta hakemin.

Sokan hoca barışın olduğu kanattan ve göbekten gitme şeklinde plan yapacak bence cunku ,karşıdaki yarı Müslüman ise eksik oyuncuları sebebiyle çorba gibi kadro çıkaracak mecbur

Yaw bıraksınlar şovu falan koreografi mi şimdi dert.Maç sonu içimize kaçmasın sonra oyun bitti de olduğu gibi.Arda kardeşler hakem bu şerefsizler her boku yer burda galibiyet almak için

Geçen hafta yaptı ya işte, açık bir tane değil hem de iki tane :)

Bir sonraki hafta aynı sahada aynı takımın derbi maçına atandı.
Aynı ağırlıkta maçlar değil bu ikisi. Puan kaybı olsa Sivas maçında da yangın çıkardı ayrıca. Yine de gereken tepki gösterilip bu maça atanmasının önüne geçilmeliydi tabii...

Basketbolda ki avarellerden sonra futbolda ki arslanlarımız çölde bir vaha gibi.

cenabet cenabet aleyhimize skor şeklinde totem yapanların tamamı bu başlıga yazamasın bence

gitsinler başka yerde cenabetlik arasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt