- 25 Kasım 2008
- 13.438
- 12.111
- 2.168
Rotterdam'dakine hic gitmedim.
Sahibi sevdiğim bir abimiz olur gitmeden haber et güzel bir şeyler yapsın sana özel dükkanda olursa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotterdam'dakine hic gitmedim.
İyi olmuşpahalılıktan satışı düştü çünkü... epeydir yok.
araba sektöründeki Mazda gibi.o da yok.
buna en kahredici örnek Steam'in TL 'den dolara dönmesi fiyatlamada - oyun sektörü maksimum pahalandı.İyi olmuş
Vatandaşımı kazıklayan firmalar defolsun gitsin
Abi orta hakem kenara gelmeyi reddettikten sonra VAR hakeminin bir hükmü yok ki.Bunu deneyeceklerdir de ters tepebilir. Biri Djiku' nun İcardi' ye attığı Osmanlı tokadı gibi bir şey yapar, sahadaki müptezel yine görmek istemez, yabancı VAR uyarırsa yapabileceği bir şey kalmaz; isterse izlemesin. Önemli olan bizim adamların tahriklere kapılıp rövanşist hareketlerde bulunmaması...
Açık bir yanlış karar durumunda bunu yaparsa hakemliği biter; göze alamaz...Abi orta hakem kenara gelmeyi reddettikten sonra VAR hakeminin bir hükmü yok ki.
"Ben gördüm bir şey yok" demesi yeterli orta hakemin.
Geçen hafta yaptı ya işte, açık bir tane değil hem de iki taneAçık bir yanlış karar durumunda bunu yaparsa hakemliği biter; göze alamaz...
Aynı ağırlıkta maçlar değil bu ikisi. Puan kaybı olsa Sivas maçında da yangın çıkardı ayrıca. Yine de gereken tepki gösterilip bu maça atanmasının önüne geçilmeliydi tabii...Geçen hafta yaptı ya işte, açık bir tane değil hem de iki tane
Bir sonraki hafta aynı sahada aynı takımın derbi maçına atandı.
@Moderatör biri not alsın maç böyle biterse 6 ay tatil verelim arkadaşaMalesef Gs 0-1 fb.