⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'a ses kaydı iftirası atanların, hakem toplantısının kaydını kesip yayınlayanların, sahada taraftar dövüp cezasız yırtanların içinden geçmeliyiz. Bu sezon kadar kin ve nefret duyduğum bir sezon olmadı. Taraftar da bir an bile susmamalı. Unutamayacakları bir gece yaşamalılar.

ICCHIMDEN GELDHIEEHHH
beyaz-futbol-laughing.gif

Takım hırs yapmamalı sakin kalmalı ama tribünler hiç umudum olmasada 90 dk yali bebesi fosil böcek avcısı tüm fenerlilere sövmeli hiç durmadan

ismailsiz ortasaha
cengiz ve irfan olmayan bir sağ kanat
mourinho ve seçim konuşmasıyla yokedilen bir TD
nereye gitsem kafasında onu sevemedikleri bir dzeko
yenilgiyi kabullenmiş tadic

daha iyi soteye yatırılamazdı - lokum gibi pişirip yememiz kaldı afiyetle.

Cengiz'in olmayışı bizim için çok kötü oldu. Savunma yardımı olmayan ve ileriye doğru sprint attığında 10 dakika boyunca nabızı yerine gelmeyecek bitiklikte bir adam Cengiz üstelik 100 tane kesse 1 tanesi skora yansıyacak topları ile biz hızlı hücumlar bulacaktık, çok kötü oldu bu.

Ellerinde yapabilecekleri 2 senaryo var.

1-) Mert Hakan merkeze gelip Szymanski sağ kanada geçecek.
2-) Mert Müldür beke geçip Osayi sağ kanada geçecek.

Bu 2 senaryodada Cengiz'li kurguya göre daha dengeli olacaklardır.

Bir tık üzdü beni Cengiz'in sakatlığı.

Livakoviç
Osai Djiku Çağlar Ferdi
mhy Fred
King Szymanski Tadic
Dzeko

Kalan kadrodan bu çıkar max bir süpriz Osai açık Mert bek Djiku ön libero Ostorwolde stoper yapabilir.

Muslera
Kaan Nelson Sanchez Köhn
Torreira KeremD
Ziyech Mertens Barış
İcardi

Apo Sanchez arasında tercih yapacak hoca, asıl maç içindeki beklentim kesinlikle Barış'ı Ferdi'nin kanada çekecek, ferdiyi yok edecek haritadan silip kariyerini bitirtecek gibi hissediyorum, sağbek Mert ile çıkarsa zaten gerek kalmaz ama Ferdi'nin savunması yerlerde adam gibi bir açık her türlü rezil eder.​

muslera
kaan nelson abdülkerim köhn
torreira kerem
barış mertens wilf
icardi

Cengiz formsuz olsa bile şut tehditi olan bir oyuncuydu olmamasını olumlu karşılarım hele de ellerindeki yerli alternatif eksikliği ortadayken Cengiz baya önemliydi onlar için bu maçta. Yerli olarak hamle gücü epey kısıtlı olacak Fener'in.

Son düzenleme:
KANARYA PES ETMEDİ
ASLAN EVİNDE KAYIP
KOÇ GÜRLEDİ
FENER YIKIP GEÇTİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt