⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içeride aktif alan yaratmışlardı bari oraya gitse görsek ...metro çıkışında ne alaka...madem ordasın en kötü vadi istanbul tarafındaki milletin arasında dolaş..
Az önce tüm keşlerin oldugu bi yere girmişti oranin atmosferi iyiydi

Öncelikli hedef 1-0 olsun bizim olsun mentalitesi olmalı geçen sezondan farklı bir maç bu konsantrasyon üst seviyede rehavet olmamalı nasılsa kazanırız havasında olursak farklı bir maç olur

çıldırmışsın sen . 1 hafta bulaşık bende olsa bunalıma girerdim.
elit bir yerde akşam yemeği dönüşte evde mısır patlatma +çay ve yanında en az 3 farklı bisküvi benden de .
servis de benden menüyü hazırlama toplama da benden de .
Dışarıda yemeği kabul etmez , bizimkisi fena uyanık fener maçında 1 haftadan aşağı totem yaptırmam dedi :)

yok yav valla bir daha kombine edinelebilirsem 1 kere bile sektirmeyeceğim yenileme işinde.... çok hasret kalıyorum kaç zamandır maça gitme olayına..

tahtasaray ücreti ne olmuşur acaba bu devirde .... çok başka kafa orda maç öncesi takılmak.

Osai BAY ile uğraıken Köhn'ün gene ceza sahasına yaklaşmasıyla asist ya da golü var diyor içim.

Başlığa girip yorumları okuyunca beni heyecan basmaya başladı.

0-0 iken Kaan'ın tadic+fred ikilisine karşı yalnız kalmaması önemli epey bende bu arada.

hani ferdiyi korkudan ziyechten çok uzakta tutmazlar ama olaki oldu - ziyechi boş topla buluşturduğunda gol gelir.

uzun zamandır oynamayan Sanchez mi yoksa son maçlarda pek iyi olmayan Abdülkerim mi?

tüm spor medyasi fb galibiyeti icin kenetlenmis durumda

ligtv bile mac hakkinda paylasim yaparken fbnin galip geldigi maclardan kareler kullaniyor

5 saat kaldi sabredin

Aylardan mayıs, şampiyonluğa kalmış bir puan, fenerde seçim - hoca - topçu isyanları derken kaos, arenaya vuran akşam güneşi...

Cidden korkan varsa otobüse binmesin dostlar.

Bu camia tarihin en winner camiası.

NKFVAS

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gelecekten geliyorum.

Galatasaray 5-0 kazaniyor.

Ziyech ⚽
Icardi ⚽⚽
Köhn ⚽
Ndombele ⚽

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt