⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Konya maçı en kötü beraberliği alırız gibime geliyor. %51e 49 şampiyonluk. İşi biraz zorlaştırdık ama huyumuzdur bu bizim zaten.

Yazıklar olsun. Tescilli şikecilere şampiyonluk sevinci gibi bir gece yaşattınız.

Kaç hafta oldu kaç hafta kerem d top filan oynamıyor dedik hem çok yumşak hemde çok pas hatası yapıyor diye ama maçlarda galip gelince konuşulmadı bunlar. Ortasahayı verirsen hiç bir maçı kazanamazsın

bu takım konya' yı yenemez, bu Okan falan olmaz.

her şey iyi gidiyor diye farkında değiliz ama bu oyuncu değişikliği saçmalığından dolayı avrupa'dan da gittik, şimdi bir de bu çıktı başımıza

Mal gibi oynadık ve yenildik , sarı kart cezasi olayını iyi planlayamadik , sertlik ile cevap veremedik.

Duran top harici pozisyon üretemeden maçı bitirdik tebrikler.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poziyonlara girip atamasaydık yenilmek bu kadar koymazdı. Tek teselli Ali Koç seçimi kazanır.

Umarım saçma sapan izin verilmez takıma da 1 hafta boyunca çalışırlar. Sahadaki halleri rezaletti

10 kişi kalmış rakibe karşı 70 dk mıy mıy oynattın, fizik olarak rakibin diri kalmasını sağladın hoca
Demirbay 70 dk sahada her beceriksizliği yaptı
Barış osayiye, ziyech ferdiye üstünlük kuramadı 80 dk izledin
İlk 30 dk uzun toptan hiçbir şey elde edemedin her top kalene geldi, rakip 10 kişi kalmasa ondan da vazgeçmiyordun
2 senedir biraz iyi rakip hep kontra buldu, 2 senedir çözüm bulamadın
Mahallede fenerlilerin marşlarını dinliyoruz şu an sayende, şampiyon olmuş gibi son ses açmışlar seviniyorlar

Konya maçında Lucas-Berkan orta sahası olmalı. Bay sağa Kerem sola geçmeli.

Adamlar haketti yendi, top oynamadık anlamsız bir stres yaşadık. Zaten bu maçtan emin değildim ama haftaya şampiyon oluruz ben eminim, bu konuda rahatım. Yalnız 1 puana beraberliğe çıkmadan topunu oynayacaksın yoksa beraberliğe çıkarsak aptalca bir golle yenilebilirsin bu gün olduğu gibi. Feneri yenmeye çıksak yenerdik 1 puana çıktık neden anlamadım bize yakışmadı.

Yan toplarda muslera asla cikmiyor her yan topta sicma potansiyeli var . Onun disinda yazilacak her seyi yazmissiniz. Basim agriyor sinirden. Haftaya kazanin su ligi bitsin bu pislik sezon

burda koz bizdeydi - üstüne 10 kişi kaldılar falan..

6 eksikleri var - olmasaydı ne olcaktı fark yerdik heralde...

haftaya konya maçnın denizli olması için her kartı oynar bunlar. korkum birazda o .
Erken gol atacaksın baska formülü yok tabi erken gol için koşman ve iyi oynaman gerekiyor

Şampiyonluk ayrı mevzu ama adamların ağzına çok pis laf verdik. Seneye falan da derbilere ekstra özgüvenli çıkacaklar bu sayede.

Bu kadar kötü oynanırdı ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt