⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar lig dizayn ediliyor dese tezleri var ellerinde .Şut çekemedik ezildik.1-0 a razıydım 0-0 da iyi olurmuş

BİR TEK salak gibi sahaya madde atan ...

Tezhaüratla alakası olmayan taraftar ...

size oh olsun gittiniz , hakettiğiniz gibi döneceksiniz evinize şimdi.

elinde ismail kartal'dan çok daha iyi kadro olmasına rağmen yalnızca 3 puan fazla alabilmiş, kendi sahasında şampiyonluk maçında 20. dakikada kırmızı kartla 10 kişi kalan rakibine karşı korkakça beraberliğe yatmaya çıkmış, praga karşı rezil bir yenilgi almış okan balonunu patlattığı için feneri tebrik ederim.

okanı yeni imparator ilan edip sezon boyu kaloriferciyle dalga geçenler umarım bizim teknik direktörümüzün de kaloriferciyle aynı kalibrede olduğunu anlamışlardır.

Bu güne kadar olanlar hocaya artı yazdıysa bugğn olanlarda eksi yazdı. Rezil oyuna 70 dakika baktı durdu. Sonra ki değişiklikler tam facia takımı çorba yaptı.

Adamlar haketti yendi, top oynamadık anlamsız bir stres yaşadık. Zaten bu maçtan emin değildim ama haftaya şampiyon oluruz ben eminim, bu konuda rahatım. Yalnız 1 puana beraberliğe çıkmadan topunu oynayacaksın yoksa beraberliğe çıkarsak aptalca bir golle yenilebilirsin bu gün olduğu gibi. Feneri yenmeye çıksak yenerdik 1 puana çıktık neden anlamadım bize yakışmadı.
Ya arkadaş siz hangi maçı izlediniz bizim takım 1 puan için oynamadı 3 puan için oynadı.
Yahu adamlar senin stoperine basmadı basmadı biz rakibi bize çekmemiz gerekirken rakibe gittik ekmeğine yağ sürdük.

Hoca müdahalelerde ağır sıçtı. Son yaptığı değişiklikler felaket oldu. Vinicus kalası gotunu kaldirana kadar mevsim değişiyor. Yemin ederim mümtaz reis o yaşta bundan kötü oynatmazdi. O kalası transfer eden adam net komisyon yemiştir. Demirbay,köhn, ziyech,Kaan satsa bu kadar oynardı herhalde acil kovulması lazim bu satilmislarin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt