⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delirmemek elde değil herif 90 dk izledi ya ulan bir tane adam yok mu şunu kovacak ya

Saç ne diyor ya hakemlere rağmen falan ne diyor bu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha sezon bitmeden bok vardı yeni yönetimde yer almayacağım diye açıklama yaptın Erden Timur. Aziz Yıldırım dışarıdan camiasını kenetlerken sen neden sezon bitmeden böyle bir haltı yedin ? Normalde biz kenetlenirdik onlar birbirlerini yerdi. Şuan yaşadığımız şeyin adı tam olarak rehavettir.

Evet demiştim ortam tam 2000 yılındaki gibi. O zamanda çok rahat yeneriz fak atarız deniyordu sonra saçma sapan bir şuttan gol yiyip yenilmiştik. Aynısı oldu saçma sapan bir gol yedik ve çıkarmadık
2000 yilinda top oynadik yav. Karsilastirilmasi abesle istigal. Adamlar ceza sahamiza girmemisti o mac.

Rakibin İrfan Can, İsmail, Becao gibi oyuncularından yoksun gelmiş, üstüne üstlük neredeyse maçın başında 10 kişi kalmış ve sen böyle korkak bir futbol oynuyorsun.

Kime soralım şimdi biz bunun hesabını? Ulan yapman gereken tek şey kendi sahanda şu adamlara kaybetmemekti.

Çık, oyna, ez! Yeniliyorsan öyle yenil. Biz ne izledik bu akşam?

Bence sakin olun..

Sene basinda kim son haftaya 3 puan onde gireceksin ve beraberlik yetecek dese kabul ederdiniz..

Futbolda boyle seyler var.

Son hafta sampiyon olacagiz, 1 hafta otelendi sadece

Dostum doğru söylüyorsun da sahadaki takımı görünce sinirlenmemek elde değil.

Ya arkadaş siz hangi maçı izlediniz bizim takım 1 puan için oynamadı 3 puan için oynadı.
Yahu adamlar senin stoperine basmadı basmadı biz rakibi bize çekmemiz gerekirken rakibe gittik ekmeğine yağ sürdük.
3 puan için oynadı dediğin takımın İsabetli şutu yok Allah'tan 3 puan için oynamisiz yoksa 0-1 biterdi galiba

elinde ismail kartal'dan çok daha iyi kadro olmasına rağmen yalnızca 3 puan fazla alabilmiş, kendi sahasında şampiyonluk maçında 20. dakikada kırmızı kartla 10 kişi kalan rakibine karşı korkakça beraberliğe yatmaya çıkmış, praga karşı rezil bir yenilgi almış okan balonunu patlattığı için feneri tebrik ederim.

okanı yeni imparator ilan edip sezon boyu kaloriferciyle dalga geçenler umarım bizim teknik direktörümüzün de kaloriferciyle aynı kalibrede olduğunu anlamışlardır.
Okan hocayi yarin gonder kim gelecek allah askina? Yabanci td zaten kafadan basarili olamiyor ligde. İyisi de bize gelmez, kim gelecek ft mi gelecek? Okan hoca sampiyon yapacak bizi bu kadar net. Bacaksiz 8 numara bacaksiz zekasiz kohn her topu kaybetti .

Takımda gereksiz bir stres vardı. Önümüzdeki hafta şampiyonluğu alırız almasına da bu sonuç şampiyonluğun tadını kaçırdı çok net.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koreografisine de
3 atarız 7 atarızcılarına da
10 kişi rakibe sahaya madde atanına da
florya prşinde koşan başkanına da
10 kişi takibe 70 dk mıy mıy oynatan hocasına da
tek kafa topu alamayan, tek dönen top alamayan oyuncularına da
Alın görün rezilliği
Ama ders almayacaklar biliyorum

Şu İsmail Kartalı Saç ı haklı çıkardınız ya ne diyeyim size ya

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda sistemsel olarak da problem var ön alan presi izi yapamıyoruz geçen seneki gibi, bu fizik kaliteden kaynaklanıyor bana kalırsa. Ayrıca geçiş oyunlarımızda da ciddi sıkıntı var. Bilemiyorum, bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt