⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bir pozisyon oyunudur bu takımın pozisyon oyunu rezalet. Okan maçların %90ını oyuncuların yetenekleri ile aldı ama papaz her zaman pilav yemez. Bunu göremeyen hayalperest renktaşlarım maalesef hayalkırıklığına uğradı ben hiç şaşırmadım. Okanın soyadı gibi bir şampiyonluk olacak haftaya

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol bu arkadaşlar. Fbye yenilebilirsin hiç bir önemi yok, ama 6 puandan şampiyonluk verirsen işte bu hatırlanır. Şimdi Şampiyonluk için 1 haftamız var, şampiyon olalım yeter. Bunlara 4-0 yenilip şampiyon olduk, 1-0 yenilip şampiyon olduk defalarca oldu bu hatıtlanmaz Şampiyonluk Önemli.

Ezikler zaten iyi top oynamadi ama deli gibi mucadele ettiler biz cok kotu top oynadik ve sifir mucadele ettik

Bu arada şunu net olarak söyleyim eğer adamlar 10 kişi kalmayıp ön alanda basmaya devam etse bir geçiş önünde sonunda yakalardık. 10 kişi kalmaları inanın işimize gelmedi bizim.

fred tek başına bizim ortasahayı ezdi!!!!

be bunu tüm maç izledi!!!!

fredi kitlesen en kötü berabere biterdi!!!!

adam her topu aldı ortasahada her topu

bir hoca bunu nasıl izler!!!!!

Sürekli yabancı madde atıp oyunu soğutan taraftarımız sağ olsun onların da bu skorda katkısı var
Maçı hiç oynatmayıp germelerine müsaade ettik
Bu maçı unutup şimdi Konya maçına odaklanmaliyiz
Maç başından beri hedefleri buyken çok fazla uyduk
Biz niye gerginiz bunu hiç anlamadım
Golden önceki bizdeki pozisyonda da barışa net faul var, yalnız ortada hakem yok

1 hafta ruh gibi gezeceğiz anlaşılan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm o değil de takımda iyiyi geçtim vasat oynayan 1 tane adam olmaz mı? Hepsi tatil moduna girmiş gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt