⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu reis 6 tane gol yemişiz sen hala iyi oyundan bahsediyorsun.
İç sahada kaç tane maç var böyle zorlandığımz.
Yahu 10 kişi kalınca mecburda olsa kapandılar işte..Hala izlememişsin falan diyorsun.
Kırmızı öncesi tabiki önde basdılar.kırmızı olmasa çok farklı bir maç olurdu.Siz şunu anlayamıyorsunuz arkadaş kapanan takımla daha açık oynayan takımlara karşı oyunumuz çok farkediyor.

Bunlar kapanırken verdiğimiz pozisyonları daha önce çok maçta verdik.Ama öyle veya böyle galip geldiğimiz için kimse bahsetmedi.
Hiç değişen birşey yok.Bizim takımıın önde basarken getide rezalet durması sürekli rakiplerin bomboş alıp pas yapması hatta pozisyona girmesi.
Yahu bunu sadece şikeciler yapmadı çok takımdan yedik bu geçişleri.

Hakem hakkında söylediklerin falan olacak iş değil.
Yahu oyun akmasını geçtim.Adam tüm takdir haklarını adamlardan yana kullandı.mert denen namussuz kucağında gezdirdi hakemi.
Kırmızı göstermeseymiş keşke satılmış şebek.Çiku attığı tokatla atılmalıydı.

Oyun falan bahane sırf fenere yenildiğimzi için bu kadar tantana.
Bende şampiyon olayımda sokmuşum fenere diyorum .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya böyle mantık mı olur

Anadolu takımları kapanmıyor mu yani bize sence

Adamlar kapanmadı 10 kişiyle alınacak maksimum riski aldılar asla kendi üçüncü bölgelerine otobüsü çekip beklemediler maçın hiçbir anında

Yeminle ali palabiyigi arar olduk o arda kardesleri gördükce. Ancak bukadar itici olunabilinir. Bahs ettigim sahis ne oldu? Hakemligi mi biraki yoksa var odalarinimi karistirmakta?

Nerde efendi adam var alıyoruz takıma. Melo, bülent korkmaz gibi adamlar takımın hakkını savunur sadece bunlar değil

Düşününce 96-2001 arasında da az çirkef değilmiş Galatasaray’ımız.

Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu, Hasan Şaş, Okan Buruk, Arif Erdem ve Hagi.

Allah için hepsi futbolculuk döneminde hem rakiple hem hakemle kavga konusunda maşallahı vardı 🤣

Edit: Arif’in kavgası olmazdı da kendisi de kendini atma konusunda bi dünya markasıydı 🤣🤣

Düşününce 96-2000 arasında da az çirkef değilmiş Galatasaray’ımız.

Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu, Hasan Şaş, Okan Buruk, Arif Erdem ve Hagi.

Allah için hepsi futbolculuk döneminde hem rakiple hem hakemle kavga konusunda maşallahı vardı 🤣
Çirkef diyemem ama hırslı topçu diyebilirim bunlara. Melo çirkefti mesela ite itliğini gösterirdi her daim

Çirkef diyemem ama hırslı topçu diyebilirim bunlara. Melo çirkefti mesela ite itliğini gösterirdi her daim

Bülent, Emre ve Hagi için çirkefliklerini çok gördüm diye hatırlıyorum. Melo gibi. Hagi uefa finalinde kırmızı kart görecek kadar sinirlerine hakim olamayan bir futbolcuydu. Bülent zaten kavga çıksa da adam dövsek modundaydı.

Maç sonrası şampiyon olup bugün sigarayı bırakacaktim sözde. Şimdi 1 hafta daha içme anlaşması imzaladık eşimle. Ulan Gs

R’daş bende bu sene Kopenhag,manu, bayern ,bayern, manu maçlarında bırakmıştım son Kopenhag maçında tekrar başladım :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt