SL 23/24 H:38 | Fenerbahçe 6-0 İstanbulspor | MS | 26 Mayıs

Fenerbahçe XI | Livakovic, Ferdi, Becao, Çağlar, Osayi, Fred, Szymanski, Tadic, King, Dzeko, Serdar Dursun

İstanbulspor XI
| Mücahit, Ali Yaşar, Coly, Okan, Baran, Sambissa, Jackson, Mode, Özcan, Vefa, Mendy

Yedekle çıkaymış kuşlar zaten maç satılmış İstanbul tarafından.Ne kadar güzel son maçın ilk küme düşen takımıyla olması.

Leonardo Bonucci: "Geçen hafta Galatasaray ile oynadığımız maçta gerçek şampiyonun biz olduğumuzu gösterdik."

Fenerbahçe XI | Livakovic, Ferdi, Becao, Çağlar, Osayi, Fred, Szymanski, Tadic, King, Dzeko, Serdar Dursun

İstanbulspor XI | Mücahit, Ali Yaşar, Coly, Okan, Baran, Sambissa, Jackson, Mode, Özcan, Vefa, Mendy

İstanbulsporun kadro harika

Düştüler diye istedikleri kadar satış serbest herıld

İsmail Kartal: "Tüm Türkiye gerçek şampiyonun farkında."

İsmail Kartal: "Taraftarımızı da mutlu etmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İyi futbol oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz."
Şampiyonun kupası müzesinde olur demiyor muydu bu mallar 😂

fbnin ikinci olmasina ragmen sampiyonluk kutlama töreni yapacagina inaniyorum

ali koctan o ezikligi bekliyorum
100%

"Asıl şampiyon biziz. 90 küsür puan toplayan takım nasıl şampiyon olamaz. Şampiyonluğumuz çalınmıştır, geçen hafta biz daha iyi olduğumuzu Galatasaray'ı yenerek gösterdik."

Böyle bir şey diyecektir.

Dünya futbolundan büyü örnekleri ve rakibi yenmek için 'sansürlü' reçeteler

İstanbul asla gol yemez

777

Çıldırtacak bu şerefsizler beni... İlk Hatay yendi bizi şampiyonluğu onlar haketti anasını avradını

İstanbul zorlar kesin. Kimse konuşmuyor bu maç puan kaybı ihtimalini ama hiç belli olmaz sessiz sedasız 1 puan çıkarabilir İstanbul

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların işleri güçleri algı. Allah o yüzden yüzünüzü güldürmüyor belkide, azıcık düşünün, hep iftira ve yalan dolan söylüyorsunuz. Ondan şampiyon olamazsınız ve Allahın izniyle olamayacaksınız.

100%

"Asıl şampiyon biziz. 90 küsür puan toplayan takım nasıl şampiyon olamaz. Şampiyonluğumuz çalınmıştır, geçen hafta biz daha iyi olduğumuzu Galatasaray'ı yenerek gösterdik."

Böyle bir şey diyecektir.
Yapsınlar abi bize de eğlence çıkar işte

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon olamayıp şampiyonluk kutlayan ilk takım olacak bunlar inşallah

Geri
Üst Alt