- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçiyor?Zaman geçmiyor resmen durdu.
Yok ya yaklaştıkça sıkıştırmaya başladıgeçiyor?
hafta başından beri geçmiyor dediniz
cumartesi'ye geldik
Fener maçında en çok buna üzüldüm dedim o 7 gün nasıl geçecek şafak sıkıştırıyor resmenNasil bir cendereye düştük ya yolun sonu hayırlısıyla bitsin inşallah vakit cidden geçmiyor
Şu 1 haftada 1 yıl yaşlanıp çöktük başka evrende geçiyor olabilir ama benim bulunduğum düzende geçmiyor.geçiyor?
hafta başından beri geçmiyor dediniz
cumartesi'ye geldik
Kafa durdu iş yerinde falan mal mal gezdim bütün hafta. Bi kaza olursa pazar günü umarım olmaz gidip rapor alcam aga olmasın ya lütfenŞu 1 haftada 1 yıl yaşlanıp çöktük başka evrende geçiyor olabilir ama benim bulunduğum düzende geçmiyor.
Bana kalsa ligi Çarşamba günü oynatıp kupayı hafta sonu oynatırdım.Şu maçı cumartesi oynatsanız bok mu vardı.Stresten saç kalmadı kafada
sevgili kemal,Sonuç ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum ama şampiyon olmazsak bir süre foruma twittere girmem
Korku değil aga ne korkuyorsun. Heyecan var Konya dan mı korkacaz. Top yuvarlak onun tedirginliği olabilir korku olmaz.korkudan taştaşlarım büzüştü
Heyecandan* taştaşlarım büzüştüKorku değil aga ne korkuyorsun. Heyecan var Konya dan mı korkacaz. Top yuvarlak onun tedirginliği olabilir korku olmaz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konya ağır taştırKorku değil aga ne korkuyorsun. Heyecan var Konya dan mı korkacaz. Top yuvarlak onun tedirginliği olabilir korku olmaz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi