⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Muslera
Barış Nelson Abdülkerim Köhn
Toreira Sanchez
Zaha Mertens Kerem
İcardi

öyle dramatik msjlar attığına göre evet
basit oynasa iyi olur
konya 1 puana razıyken çok bişey yapmamıza gerek yok, herifler 11 kişi geride durucak
dengeli ve akıllı oynayıp kazaya mahal vermemek lazım
IMG_2449.webp

Sol bek oynadı 7/10, stoper oynadı 7/10, orsa saha oynadı 7/10 bu sene oynadığı süreçte 1 tane kötü maçı yok ama Demirbay'ın son dönem en az 5 maçını tekte sayarım.
Reis solbekte nasıl 7/10 oynadı yav ve stoper de genel olarak 5 lik bir oyuncu ve stabil oynuyor iyi oynadıgında da 6-7. Ve Ben demirbayla kıyaslamıyorum ki her zaman 7/10 oynamiyor oyle olsa yedek olmazdı diyorum. Nelsson , torreira falandır yani her maç 7/10 oynayanlar.

Reis solbekte nasıl 7/10 oynadı yav ve stoper de genel olarak 5 lik bir oyuncu ve stabil oynuyor iyi oynadıgında da 6-7. Ben demirbayla kıyaslamıyorum ki herr zaman 7/10 oynamiyor oyle olsa yedek olmazdı diyorum. Nelsson , torreira falandır yani her maç 7/10 oynayanlar.
Samsun deplasmanı taş gibi oynadı, Antep maçı yine taş gibi oynadı gayet iyiydi Avrupa maçlarını sayma çünkü o maçlarda herkes rezaletti.

Kim oynarsa oynasın fark etmez sahaya karakter koysun yüreğini koysun geçen hafta için özür diler gibi futbol oynasın.

Sonuç olarak şampiyon olalım yeter ondan sonrası geçilecek çok taştaş var öyle 1 gün kutladık hedef 25 değil aksine gece gündüz önümüzdeki sezonun ilk resmi maçına kadar abarta abarta kutlamalıyız.

Allah aşkına aptal aptal duran top vermeyelim ya. Şikecilerle olan maçta saçma sapan duran top verdik sinir oldum ekran başında. Hücum falan sonlandıramaz Konya zaten hücum planları yok mecbur kalmadığımız sürece ceza sahası çevresinde faul yapmayalım ya da topu kornere atmayalım.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber "ŞAMPİYON GALATASARAY" sözlerini duyduktan sonra tüm sezonun yorgunluğu yok olup gidecek haydi aslanlar son 90 dakika 2 tane sonuç şampiyon yapıyor çıkın aslanlar gibi oynayın hem siz hem biz 2 ay huzur içinde dinlenelim.

Geri
Üst Alt