⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Kaybedersek ligin sportif gerçekligini kazanması tahminen kaç dakika sürer acaba:D

Biz defansif güvenilirliği riske atmadan oynarız. En fazla 1 puan yetiyorken ne gerek var zaten risk almaya. Top bizdeyken ve ikinci bölgedeyken stoperler orta saha çizgisine basmadan oynarız. Gol bulamazsak dk 80 sonrası herhalde kalpten giderim. Bir korner gereksiz bir foul frikik falan dayanılacak gibi olmaz ki gollerin çoğunu duran toptan yiyoruz. Keremin top kaybı yapmaması lazım, minimumda tutması lazım. Yapma işte bu maçta da yapma. Bencil olma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ederim cok ofkeliyim, düğün sebepli birazdan yola çıkıyorum ve il değiştirmem gerek. Maçtı kutlamaydi yalan oldu benim için. Ulan ne güzel geçen hafta bitirecektik bu işi. Şansıma tüküreyim.

Beyler merak etmeyin bizde düğün vs yok nikah birazdan bitiyor ve eşim eve cuppa dönüyor. Geçen haftaki olaydan sonra devlet büyüklerimiz konuya el attı

Yemin ederim cok ofkeliyim, düğün sebepli birazdan yola çıkıyorum ve il değiştirmem gerek. Maçtı kutlamaydi yalan oldu benim için. Ulan ne güzel geçen hafta bitirecektik bu işi. Şansıma tüküreyim.

ulan su günde kendi dügünüm bile olsaydi gitmezdim ben

Geri
Üst Alt