⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konya değil Hatay düşsün istiyordum artik volkan da gitti Konya düşsün istiyorum beter olun kopekler

Ben sanırım *izleyemicem daha 20 dk var *kalbim fena
*. < - ben bunu -> yas dolayli son donemlerde derbilerimiz de uyguluyorum.
bu tarz durumlar salt yasla da alakali degil.dikkat etmek gerekir.
- saglik onemli sevgili eray .

hayirlisiyla macizimizi kazanip keyifle burada hep beraber kritigini yapacagiz .

saygi ve selamlar.

tum renkdaslarima da iyi seyirler dilerim.

Bu Gümrük düşmedi mi neden 16.sirada görünüyor o işi cozemedim

Sezon bitene kadar aynı puanlı takımlar genel averaja göre dizilir, sezon bitince ikili üçlü averaja göre dizilecekler. O zaman Ankaragücü'nün altında kalır ikili averajda...

Bir çok stadda maç başlar başlamaz konfeti yağmuru olacak bence maç geç bitsin diye

Hirsli, istekli, mücadele eden iyi hazirlanmis bir takim görecegiz ins.

saldıracaz bence gol icin ama önemli olan geri dönüşler ve mücadele etmek
cünkü konya zaten 6-7 kişi geride cakılı oynayacaktır
Saldırmaya gerek yok duran toplarla çözeriz. Kontra yememeliyiz. Tek işleri bu olan takıma gel gel yapıp açık bularak gitmemiz lazım.
Saldıracaksak rakibin biraz konsantrasyon kaybı yaşadığı anda olmalı.
Misal korner yeriz kontraya sağlam çıkmamız lazım. Aynı anda 5 oyuncuyu koşturursak kontrada rakip defansı müthiş bozarız sonrası gelir.
Akıllı oynamak, rakibe orta sahayı geçirmemek lazım.
Benim en byük çekingem kornerler oluyor şaban gibi kontra yiyip atak kalemizde sonlanıyor.
Bundan nefret ediyorum. O top kaptırılacaksa bile auta çıkmalı.

Ben tansiyon hastasıyım normalde uzatmalara kalınca maç uzatmaları izlemiyorum bazen bazı maçları izlemiyorum

Aman sağlık sorunu olan aşırı stres olan izlemesin

Ben bugün izleyeceğim cunku rahatım içimde bir sıkıntı yok sanki rahat kazanacağız gibime geliyor Ya Allah Bismillah diyelim

Geri
Üst Alt