⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Sahada pitbull gibi saldirgan olmayan topculari joplayalim, takimi iyi hazirlayamayan hocayi bogazda sallandiralim. Öyle bir mac oldu artik

Herkes sapkasini önune koyup dusunecek

Bu muhtesem sezon 1 macla cöp olma ihtimali herkesin uykusunu kacirmali ve ona göre hazirlanip cikilmali bu maca

Biz kaybedersek ve fener kazanırsa, onlar Şampiyon oluyor değil mi?
İkili mi genel gol averaja mi bakılıyor?

O vakit Konyayla güzel dostça bir 0-0 yapalım. İki takıma da 1 P yetiyor :)

İki takım da anlaşsa ve ona göre oynasa... Fenerliler kafayı yer 🤣

0:1 '85 Konya
1:1 '90+6 Galatasaray

Böyle olursa, Güzel heyecanli bir maç olur

Şöyle mesajları bir okudum, gene başlanmış ilk 10 dakikada 20 dakikada iş bitirmeler falan. Arkadaşlar biz son 4 deplasmanda ilk yarıları berabere bitirdik hatırlatırım. Takım iyi değil skorlar aldatıyor ön alan presi sorunlu garip bir kontrol oyunu oynuyoruz ki çok kontrollü sayılmaz.

Ayrıca bir de Konya'nın beraberliği işimize geliyormuş gibi yorumlar var ki futbolu bilmemek ancak bu kadar olur. Keşke Konya kazanmak zorunda olsa idi o zaman belki açılırlardı. Şimdi kontrollü bir şekilde bekleyecekler kontra kovalayacaklar. Son maçlarda kontra vermediğimiz, gol yemediğimiz maç yok neredeyse. Adana maçı var pozisyonlar malum. Bakın yanlış anlamayın abartmıyorum beraberlik çok iyi sonuç olur. Allah yardımcımız olsun.

Allah muhafaza ters sonuç Denizli faciasından daha büyük bişey olur. O enayiler son hafta yaşadılar biz 2 maçta 1 puan alamayıp verirsek baş üstünde baş kalmaz

dün sampiyonlugu garantie gördügüm icin, sampiyon olsaydik pek sevinmezdim acikcasi.. ama simdi isler degisti. Konya macinda hersey olabilir. bu yüzden eger sampiyon olursak cok sevinirim. Diger renktaslar dedigi gibi hic buruk sevinc olmaz… Sampiyonluk cok güzel olacak

Geri
Üst Alt