- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Beklenen hamlelerHoca cezalı ziyech'in yerine kerem aktürkoğlu kerem demirbay 'in yerine Berkan kutlu davinson Sanchez 'in yerine Abdülkerim bardakçı'yı oynatacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenen hamlelerHoca cezalı ziyech'in yerine kerem aktürkoğlu kerem demirbay 'in yerine Berkan kutlu davinson Sanchez 'in yerine Abdülkerim bardakçı'yı oynatacakmış.
Şampiyonluğu alınca üzerine kabus olarak çökeceğim Recep!Fenerden korkan hocanın bızımda isi yok
1 haftası kaldı allahın izniyle
bize 1 mac alsın sonra italyaya mı gıdıyor yunanistana mı
istersen 100 kere sampiyon olŞampiyonluğu alınca üzerine kabus olarak çökeceğim Recep!
Neredeyse her hafta kazanman gereken bir sezonda yaptı bunu..Hoca sezonun tamamini sol beksiz, yarim sezonunu sag beksiz, yarim yamalak ortasaha ve sakatliktan adim atamayan forvetle sampiyon yapacak insallah
Muslera, torreira, baris ve stoperler disinda sezon boyu istikrarli katki alabildigimiz kimse olmadi, bunda en az suclu olan da hoca.
Şampiyon olunca Recep Timur ihraç edilsin mi diye anket açalım.Post akışı hızlanmalı bu gidişatla olmaz arkadaşlar 8 bin post yapalım
( orana göre yorum yapan arkadaşlardan bir farkım yok )
Recep öyle bir Cimbomlu ki bu post üstüne şampiyon olursak kendini imha edecekŞampiyon olunca Recep Timur ihraç edilsin mi diye anket açalım.
![]()
İlk defa böyle bir oran görüyorum
Şampiyonluk giderse bütün konyalilarin ihraç edilmesine yönelik bir anket daha uygun olur gibiRecep öyle bir Cimbomlu ki bu post üstüne şampiyon olursak kendini imha edecek

Konyaspor’a 100€ yatirdim![]()
Şampiyon olacağız gerçekleri görmezden gelemeyiz. Bu takımın 11 de yuzde 60 i değişmeli. Yüzde 50 de yedeklerde degisim olmalı.istersen 100 kere sampiyon ol
bize travma yaşatan adamı ve topcuları direk sildik
başta maura emanuella icardi
@Murat Durmaz bu neyi işaret ediyor![]()
2120 senesi keramettin Tanrıverdi’nin 2.kuşak akrabasıŞampiyonluk giderse bütün konyalilarin ihraç edilmesine yönelik bir anket daha uygun olur gibi
Olay Receplik‘ten çıktı çok farklı bir noktada şu an
abicim bunlar hiçbir şeyi işaret etmez@Murat Durmaz bu neyi işaret ediyor
Keramettin emmi nerde2120 senesi keramettin Tanrıverdi’nin 2.kuşak akrabası
-Konyalılara soykırım yapmadık