⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Zaha daha 10.dakikada kırmızı yiyecek ve tüm taraftarı kendine sovdurteceksin hocam. Demek ki Konya'yı hic iyi analiz edememissin adamlar top süren oyunculara karşı çok zorlanıyor tam Köhn'lük maç.

Ve Barış Alper muhakkak sağ tarafta Guilherme ye karşı oynamalı. Şov yapacaği mac olur eğer öyle olursa.

Açıkçası hem teknik heyet hem de futbolcular büyük güven sarstı bizlerde. Maç sırasında anlarız ne kadar planlı ve motive olduklarını.

Bu yaşıma kadar ben bu kadar ruhsuz bir derbi oynayan Galatasaray görmedim. Rezaletti resmen. Aklımdan çıkmıyor izlediklerim. Yenildiklerimiz yemişim skorunu. İlk kez yenilmiyoruz son da olmayacak. Ancak, böylesi bir durumda (şampiyonluk maçı, kendi evinde ve rakibin 10 kişi kalmış) bu vurdumduymazlık kabul edilemez. Ne oyuncular oynadı, ne hoca müdahale etti, ne bir plan vardı ne de aksiyon.

Fener maci heves kiran bir mac oldu

Kaybetmemizin sebebi rehavet

Fener’in gecen sezon oldugu gibi sifir motivasyon ile gelecegini düsündük ve bu yüzden maca asiri rahat bir sekilde ciktik ama tam aksine gurur meselesi haline getirmis yüksek motivasyonlu bir takim ile karsilastik

Yedigimiz tokat takimi dogal olarak uyandiracak

Yine beraberlik yetiyor ama ben kazanacagimizi düsünüyorum

Tekrar eski performansimiza ulasacagiz cünkü isin ciddiyetinin farkina vardi oyuncular ve teknik heyet

Bu isin sakasi yok

Yüksek bir motivasyon ve agresif bir oyun ile olacagiz saha da,ayni gecen sezon ankaragucu deplasmaninda oldugu gibi

Hakemi ne zaman açıklamayı düşünüyorlar???

Yalı çocuğu karar verdiği vakit mi.

Hakem Arda Kardeşler olur heralde yine. Bug a girdi MHK

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem olarak tahminim Bahattin Şimşek'i verirler bizim Maç'a normalde beğenirim Maçlar'ın tempolu 1 şekildeoynanmasını sağlıyo da bu Maç'ta pek tempo olmasını istemeyiz biz yav :D
Tempolu olsun ya sürekli kesilince de saçma gol yeyip o gole yatma ihtimali daha yüksek olur rakibin. Daha iyi takımız sonuçta maçın akıcı olması daha güçlü takımın işine gelir her zaman sonuçta kazanmaya gidiyoruzdur diye ümit etmek istemekteyim. Bahattin iyidir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbiden beri ben

1716396355751.webp

Geri
Üst Alt