Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.874
- 2.376
- 403
Berkanin golü bize berabere kalma hakkı tanıdı. Yoksa konya defansini açmakta zorlanirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZyechSanırım sınırdaki hiçbir oyuncumuz sarı görmedi?
ZiyechCezalı varmi bizde ?
10 Kişi kayseri çok daha iyi oynamıştı ve iki kere öne geçmelerine rağmen berabere kaldılar. Biz bir zahmet konsantrasyon tavan bir şekilde çıkalım maça, gerisi gelecektir.konya kötü takım
yeter ki çıkarken top kaybetmeyelim. yoksa yeneriz zaten her türlü
stress olmasak kaleye isabetli şut atsak her türlü gol atıyoruz zaten10 Kişi kayseri çok daha iyi oynamıştı ve iki kere öne geçmelerine rağmen berabere kaldılar. Biz bir zahmet konsantrasyon tavan bir şekilde çıkalım maça, gerisi gelecektir.
ben fb maçı için asla böyle bir yorum yapmadım.5 6 cilar damlar simdi buraya
Bu yüzdeyüz doğru ahbab, çok kötü bir maçı geride bıraktık. Bu sefer Konya'da çok stresli olacak. Daha önce şöyle bir şey yazmış idim maça dair düşüncem böyle:stress olmasak kaleye isabetli şut atsak her türlü gol atıyoruz zaten
bugün izlediğim gs tarihin en kötü gs'siydi torrent zamanı bile bu kadar kötü top oynamadık derbide
Konyaya 1 puan yetiyor mu, evet. Bize yetiyor mu, evet. Konya risk alıp bizi yenmeye çalışır ise, yenilme ihtimali daha mı yüksek, evet. Bekleyelim görelim maçı.