⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Beraberlige oynamak mi? Top yuvarlak bitane yersen ne olacak Konyalilar yari sahasinda beklemyecek öylece hadi berabere bitsin diye

Konya bu sezon küme düşme hattında olmasına rağmen yıllardır ligin en pis savunma yapan takımıdır kapandılar mı lanet bir takıma dönüşüyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe şampiyonluk hayırlı olsun şimdiden.

Şu totem yapıyorum ayağına böyle yazılmaz anasını satayım. Amacınız ne? Zaten sinirler gergin, milleti daha da germek dışında hiçbir boka yaramıyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ne kadar takılıyorsunuz fb maçına onların neler dediklerine futbol bu olabiliyor böyle yenilgiler 2000de de bu tarz bir galibiyet almışlardı sonra biz gidip hem ligi hem uefayı aldık o maçı kimse hatırladı mı hayır 2006da 4-0 yendiler sonra biz şampiyon olduk o maçı kimse hatırladı mı hayır önemli olan şampiyonluktur herkes onu hatırlar bosverin yani fbyi konuşanları

Maça gelince panik yapmadan sakince önceki maçlar gibi oynayıp şampiyon olarak dönmeliyiz Konya kötü takım 10 kişi kayseriyi yenemediler üstelik beraberlik onlara da yaradığından hurra saldıracaklarını düşünmüyorum ki çekinirler bunu yapmaya gol yiyip yenilmek de istemezler kısacası son 90 dakika biz biz gibi oynayıp bu işi bitireceğiz inşallah

Şu totem yapıyorum ayağına böyle yazılmaz anasını satayım. Amacınız ne? Zaten sinirler gergin, milleti daha da germek dışında hiçbir boka yaramıyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Emin ol hepimiz üzgün ve gerginiz. Konya maçında da ilk 15 dk 3-0 öne geçeriz insallah da rahat maç seyrederiz istiyorum.

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kayseri maçlarını 90 dk izledim onlarda bizim gibi 80 dk 10 kişi kalmış kayseryi yenemediler ama inanın savunmaları vs büyük sıkıntı. Ama artık böyle maçlarda şu taktik şu kadro fasa fiso yakaladığını atmazsan büyük sıkıntı normal şartlarda 4 tane atarız ama bu normal şartlarda.. sadece şunu deyim öne geçersek yeterli yeterki öyle yada böyle 1 tane atalım bu maçı vermeyiz sonrası allah kerim diyorum!!!

En kötü berabere biter,ne şiş yanar ne kebap.Suyun karşı tarafıda bugünkü sevinmesiyle kalır.Haftaya biz şampiyonluğu kutlarken onlarda İsmail ve Ali Koç’a söverler.O yüzden relax.

Geri
Üst Alt