⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Yalnız bu maç hiç aktürkoğlu luk maç değil. Üzülerek zaha ile başlanmalı diyorum. Zaha ikinci forvet gibi takılsın icardi ye alan açar en azından ceza sahası bitiriciliği de fena değil zahanın

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hız, hız, hız rakip için tehdit oluşturmazsan rakipte keyfine göre top oynar pres futbolu diyoruz pres yapamıyoruz çünkü Ziyech aksıyor son dönemde hayvan gibi rakibi yiyen presimiz yok rakipler geçişle kırabiliyorlar.

Zaha solda barış sağ tarafta olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem A. sol, Baris sag baslamak lazim ben bu mac icinde demistim hatta bu arada Kerem A.'yi elestirenlerdenim. Ancak, Ziyech'i sindirecekleri ben on gorebiliyorsam hoca da gormeli. Sonradan atarsin oyuna farkli isler denerdi ancak 11 baslamak hataliydi. Sanchez ne kadar dogru ise bu da o kadar hatali bir tercihti.

İlerde kimle başlar bilmemde defansta kesinlikle apo Nelson olmalı. Davinson hava toplarını hiç çıkmıyor üstüne geri çekiliyor rakipte rahat rahat topa çıkıp kafa vuruyor veya pas atıyor. Üstelik davinson bunu ilk defa yapıyormıyor önceki maçlarında da aynısını yaptı

Şampiyonluk giderse İstanbul kapatılır ne forumu

Fenere beraberlik yetmiyordu ama..

Bize yetiyordu renkdas, ben skor odakli demedim bu arada oyun stilimizden bahsettim. Bize yetiyordu. Sorun su ki, dedigin gibi, rakibe yetmiyordu. Ayni kafa ile cikarsan isler ters giderse (Konya'nin galibiyete ihtiyaci olusursa) isler degisir. Rezil durumdayiz ustune de dengemizi bozdular, acikcasi.

Anladık kızgınız da 37 maçta sadece 9 galibiyet alan ve beraberlik için sahaya çıkacak takıma yeniliriz cümlesi kurmayın yahu...

Şu yeniliriz falan diyenler modlar okuyup geçecek misiniz? Biz şampiyonluk gitti yorumlarını okumak zorunda mıyız

Geri
Üst Alt