⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Son 3 sezondur beraberlik bile almamışız bu korkutmuyor değil ama Konya gerçekten çok kötü bir takım.
Dün Kayseri 10 kişi kalmasına rağmen neredeyse yenilecekti.
Konya'da gerekeni yapamazsa takım ne Okan kalır, ne yönetim.

Anladık kızgınız da 37 maçta sadece 9 galibiyet alan ve beraberlik için sahaya çıkacak takıma yeniliriz cümlesi kurmayın yahu...

37 macta 8 galibiyet almis takima yenildik mesela, renkdas. Onlarada bizim karsimizda pekala beraberlik yeterdi. Bu is oyle X galibiyet aldi X gol yedi ile aciklanabilecek durum degil. Rakibin kesin 3 puan alacak haftaya. Sartlara gore Konya'nin puan gereksinimi degisebilir.

Dün 1 puan alsan şu an Florya'da gece yarısı bile kutlamalar devam ediyordu ülkenin her tarafı bayram yeriydi.

Ama gel gelelim yok fark atalım yok şunu yapalım hiçbiri önemli değil isterse berabere bitsin şampiyon olalım yeter sonuç umrumda değil asıl sonuç önelidir. Hafta boyunca bile yok süper kupanın intikamı yok şöyle yok böyle sonuç odaklı olacaksın başarı bundan geçer ne rekordan ne de başka bir şeyden geçiyor.

Zaten başımıza ne geldiyse fenere karşı küçümsemekten geldi Konya'yı da küçümseyelim bizim taraftar tamamen fener zihniyetini dönüşmeye başlıyor adamların 1 puana ihtiyacı var küçümsemeye gerek yok 1 puan için çıkıp alabiliyorsak 3 almalıyız bugünkü gibi hücumu yarım defansı yarım yaparsak ağır sıkıntı olur.

Gerçek Galatasaray zihniyeti dün 1 puanı alır bugün Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalarda zafer sarhoşu olurdu.

Yarın sabahtan itibaren konuşulacak tek şey bu maç olmalı. Mağlubiyet de Ali Koç ve şürekasının yaptığı şaklabanlıklar da gündemimiz olmamalı.

Son 3 sezondur beraberlik bile almamışız bu korkutmuyor değil ama Konya gerçekten çok kötü bir takım.
Dün Kayseri 10 kişi kalmasına rağmen neredeyse yenilecekti.
Konya'da gerekeni yapamazsa takım ne Okan kalır, ne yönetim.
Hocam bugün bizde 10 kişi kalan takımı yenemedik. İyi kapanabilen takımların 10 kişi kalması avantaj bile olabiliyor ki Konya Kayseri maçında baya üretti aslında atamadılar. Ayrıca o gudubet teknik adamları gideli Konya çok daha iyi.

Kadıköy'e giderken feneri yenmek için mi gittik 1 puan yetiyordu aldık şampiyon olduk sahalarında kupa kaldırdık.

Bugünde aynıydı tarihi fırsatı kaçırdık önlerinde şampiyon olacakken ne hücum ne defans ikisini bile yapamadık halen acayip sinirliyim beraberlik niye kötü algılanıyor neden rakipler küçümseniliyor.

10 kişi kalmış berabere kalıp yenemezsen kim ne diyecek kupanızı mı vermiyoruz diyecekler yok öyle bir şey harbiden sindiremiyorum.

Ligin bence açık ara en kötü takımıyla oynayacağız. İstanbulsporun, Pendiksporun bile bir hücum organizasyonu var bu adamların yok fb maçında gördük işte maç boyu kalenin önüne dizilmelerine rağmen 6-7 tane net pozisyon verdiler.

Şu yeniliriz falan diyenler modlar okuyup geçecek misiniz? Biz şampiyonluk gitti yorumlarını okumak zorunda mıyız

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sampiyonluk gıderse foruma kılıdı vurur admınler

37 macta 8 galibiyet almis takima yenildik mesela, renkdas. Onlarada bizim karsimizda pekala beraberlik yeterdi. Bu is oyle X galibiyet aldi X gol yedi ile aciklanabilecek durum degil. Rakibin kesin 3 puan alacak haftaya. Sartlara gore Konya'nin puan gereksinimi degisebilir.
Hocam Hatayla aynı şartlarda oynamayacağız. Futbolcuların şu maçtan sonra extra motivasyona da ihtiyacı yok. Basıp geçeceğiz rahat ol. Ha şu Konya'ya yenilirsek de olmayalım zaten şampiyon. Yenebilseker 10 kişi kayseriyi yenip kurtulurlardı

Şampiyon olsak da fark etmez artık. Şu rezillikten sonra kimsenin keyif alacağını sanmıyorum.
Alırız alırız. Bizim derdimiz Fener değil, ilaa feneri yenelim değil, şampiyon olup bunların hevesini kursağında bırakacağız. Hele şu mhy denen &@*+#%^*… bok gibi oynadık, o da fb maçına denk geldi..muslera boşa çıktı, köhn kendi kalesine atar.. bişeyler oldu işte. Herkes kötü, herkes eksik oynadı.

1 haftamız zehir oldu emeği geçenleri tebrik ederim 10 kişi takıma karşı tehlikeli 1 atak gerçekleştirmedik bunun yanında rakibe 5 tane net pozisyon verdik müthiş çalışmışız umarım aynı şekilde Konya maçınada hazırlanmayız.

Hocam bugün bizde 10 kişi kalan takımı yenemedik. İyi kapanabilen takımların 10 kişi kalması avantaj bile olabiliyor ki Konya Kayseri maçında baya üretti aslında atamadılar. Ayrıca o gudubet teknik adamları gideli Konya çok daha iyi.
Fener maçında izlediğim Konya çok rezildi. Beraberlik bile mucizeydi onlar için.

Artık o, bu kalmadı çıkacak ve gereğini yapacak takım.

@Mehmet Mehmetoglu özür dileyerek...

öyle beraberlik hepimizi kurtarır - falan fialn...geçiniz...

bugünün tüm negatifini orda ilk 10 dkda 2-0 falan yaparak bitirmek lazım.

beraberlik olsun aman ikimizede yarasın modu benim gözümde şikedir.

Haftalardır fener maçının telafisi olsun diye 4 puan fark için bir sürü final maçı oynadık. Amacımıza da ulaştık. Rahat olalım. Futbolcular bu rezil oyununun ayıbını örtecektir

Koskoca Real Madrid bile City deplasmanında topun arkasına 11 kişi geçiyor bilmiyorlar mı saldırmayı onlar utanmıyorlar biz mi utanacaktık harbiden yazıklar olsun.

Hocam Hatayla aynı şartlarda oynamayacağız. Futbolcuların şu maçtan sonra extra motivasyona da ihtiyacı yok. Basıp geçeceğiz rahat ol. Ha şu Konya'ya yenilirsek de olmayalım zaten şampiyon. Yenebilseker 10 kişi kayseriyi yenip kurtulurlardı

Anliyorum ancak matematiksel durum ayni demek istedim. Sen oynamazsan, X'ler, Y'ler kurtarmaz yani. Konya'ya yenilirsek, bu camia travmaya girer, cok net soyleyeyim.

Gözlerimi kapıyorum, takım 60'a kadar rezilleri oynamış pozisyona bile girememiş bir de Abdülkerim'in takımları karıştırıp hata yapması üzerine körün taşı bir gol yemiş Cimbom can havliyle didişirken kenara Karlos-1300'ün geldiğini görüyorum... O da ne orta saha çıkıyor Karlos giriyor... İşkence derinleşerek 20 dakika daha sürüyor sonra dakika 80 suları, yapılan laubali top kayıplarından kırk ikincisi sonunda Soner Dikmen ceza sahası dışından çaresiz dizleri üstüne çoktan çökmüş Muslera'yı avlıyor... Stadyumda çıldıran Konyalılar arasında yükselen atmaca gol sesi efekti... Yan komşu gooool diye bağrıyor Kadıköy'de tribünlerde 20 yıldır acı dışında bir şey bilmemiş binlerce şerefsizin mutluluk göz yaşları...

Geri
Üst Alt