⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Mümkünse icardi bey kulübede başlasın, 70den sonra girer duruma göre. Resmen 10 kişi oynuyoruz bir kaç haftadır. Kabul edilebilir bir şey değil

Çok kafaya takılacak bişey yok. 2 final maçın vardı, birini sahada yürüyerek kaybettin. Son finalini KAYBETME şampiyon ol. Kaybedersen de zaten şampiyon olma. Bu yıl da bizim çilemiz olmuş olur napalım. Futbolcular ve Okan Hoca düşünsün. Tek görevleri bu maçı kaybetmemek. Bunu beceremiyorsan zaten şampiyon olma ve mhy ile koçu sevindir.

Ne takıldı herkes fb maçına sosyal medyanın gazına fazla geliyor herkes sanki adamların istediği de bu strese sokalım da konyaya da yenilsinler bir maçtı yenildik bitti biz onlar gibi değiliz bir maçta takılıp kalalım önümüzde tek 90 dakika kaldı ve 1 puan da yetiyor rakip de gücü durumu belli istediği kadar motive olsunlar üstelik 1 puan onlara da yetiyor bu kadar kasmaya gerek yok çıkıp gerekeni yapıp 24 ü kazanınca ezik fbliler istediği kadar dünü konuşsun bir galibiyet değil şampiyonluk konuşulur hatırlanır bunu unutmayalım

valla sonuç ne olursa olsun yaza bu takıma gençleştirme şart. 30 yaşında adam görmek istemiyorum artık. fizik olarak bizden bir tık yukarıda olan her takım bize üstünlük sağlıyor. 30-35 lik adamlarla olacak iş değil.

Bu yeni bir maç rakip Konya futbolcular profesyonelce davranıp derbiyi unutacaklar yeni bir final maçı bu büyük takıma yakışanı yapıp kazanmak için çıkacaklar beraberlik yetiyor diye düşündüğümüz an işler değişir hoca ve takım gerekeni yapıp kupayı kazanacaklar diğerleri lig galibiyeti kutlamaya devam edebilir biz 24. şampiyonluğumuzu kutlayacağız

cikaleshi 12 gol suana kadar atmis, nasil biri hic dikkate etmemisim onu

Adamların en tehlikeli adamı bizi eski takımlarıyla da zorlayan Ndao. Ve bu herif sağ kanat oynuyor, yani bizim en kötü olduğumuz bölge. Bir zahmet önlem alsın bizim teknik heyet.

Bu maçta kesinlikle Kerem Demirbay yerine Berkan ile başlanmalı. Alternatifi olsa Köhn'ü de oynatmam. Oraya Barışı çekersek hücum da Ziyech yok mecbur kanat oynamaya. Barış'ı sağ, Zaha'yı veya Kerem'i sol tarafa koyacak sanırım.

konya atak oynarmı ki adamlara 1 puan yetiyor. neden atak oynasınlar

Hayır tabiki ama hem saha içi hem saha dışı dibe vurduk ,oyuncu teknik direktör yönetim yani herkes
Ligin son maçı olmasa telafisi olurdu ama son maç ve bizim takım tekrar nasıl konsantre olacak soru isareti
Nasil yav? E sampiyonluk maci iste, bu maca da konsantre olamazlarsa hepsini fesih edelim

Konya atak oynamak istese bile oynayamaz adamların hücum organizasyonu yok zayıf falan demiyorum bildiğin yok. Dünkü gibi aptal aptal duran top vermezsek gol yiyeceğimizi zannetmiyorum

konya atak oynarmı ki adamlara 1 puan yetiyor. neden atak oynasınlar
bence defansif oynarlarsa daha tehlikeli olur.. fener gibi kontradan gelirlerse daha cok zorlaniriz. Umarim biz kontradan gol bulmaya calisiriz

Geri
Üst Alt