⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

benim için bu oyuncu grubu artık yok hükmünde

bay
torreira
nelsson

bu 3ü dışında hepsi gidebilir hiç umrumda olmaz. siz dün evinizde buzlu bademinizi yiyip viskinizi içerken bu taraftar kan ağladı. sahaya karakter koyamayan ruhsuzlar topluluğunun gram değeri yok artık gözümde

Tekme tokat ne varsa oynayacaklar.

Bu mac beraberlik yetiyo diyenler bizim takimi 2 yildir izlemiyo olmali. Biz beraberlik oyunu oynayip hangi onemli maci berabere bitirdik? Bu macta 1 puanin garanti olmasi icin son 5 dakiya 2 farkli onde girmemiz sart. Aksi halde bir Denizli faciasi olma ihtimali hicte az degil. Bereket ki Konya cok les bi takim.

sampiyon olmak demek cl demek, daha fazla para ve transfer demek, sampiyonluk farkini 5e cikarmak demek(evet 5 seneye cikacak fb ile aramizdaki fark), sampiyon olursak besinci yildiza 1 sampiyonluk kaliyor demek

mactan önce fark atariz diyen simariklar simdi de cikmis sampiyonlugun gazi kacti diyorlar

ulan ne desem bos yav

abi ciddiyim banlayin gitsin bunlari yav

koca bir senenin emegini bir mac kayip oldu diye cöpe atan tipler var

bunlar icin fb maclarini kazanacaksin, sosyal medyada 10dk ego kasacaklar sonra da gerisi önemli degil

tam fbli kafasi aslinda

insan utanir biraz

biz haftaya sampiyon olacagiz o kadar

Nasil yav? E sampiyonluk maci iste, bu maca da konsantre olamazlarsa hepsini fesih edelim
Dediğim gibi bende zerre güven kalmadı maçı üşenmedim tekrar 90 dk izledim 1 2 oyuncumuz harici kosmamisiz ve hoca 73 dk beklemiş, stada toplanan 50bin moron adayi ise oyunu sürekli durdurarak 2.yariyi 30.dk oynatmış
Özbek zaten dün itibariyle bitti ama beni şaşırtan takımdan ziyade Okan Hoca oldu nasıl böyle rahatlığa gevşeklige dusebildi

Orta sahaları Nzonzi-Soner Dikmen-Oğulcan Ülgün birbirinden hantal 3 oyuncu bir zahmet orta saha üstünlüğünü alalım bu maçta artık. Adamların kadroda tek futbolcuya benzer adam Guilherme ve kontra oyununda Ndao gerisi çöp oğlu çöp

nasıl oynamışlardı?
Rakip kaleye gitmediler. Uzun top ile ileri sisirdiler full. Pasla asla baslatmadi kaleci. 5 pas üst üste yapmadılar.

Ethemi yoktu o maç, bize karşı oynayacak. Ne kadar fark ettirir oyunlarını bilemiyorum ama 3 puanı akıllarından bile geçirmediler fb maçında.

konyadan tırsmıyorum ama

Tek korkum yine bireysel beceriksizlik.

Konya ya real madid macına hazirlaniyormus gibi hazırlanılmalı

Derbideki şampiyonluk şansımız bu maçtada devam ediyor ezeli rakibi mutlu etmek dışında bir şey yapmadık bir şey kaybetmedik aksine umutlananları üzeceğiz bu maç onlar için çok daha büyük bir yıkım olacak

Şampiyon Galatasaray olacak

Bu maç öncesi kaç gün izinliyiz?

Geri
Üst Alt