⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konya Fener maçında rezil top oynadı ki o maçta daha çok galibiyete ihtiyaç duydukları halde. Orta sahada 2 tane isabetli pas yapacak adam yok Konya'da. Nzonzi ağır, Soner öyle ve Oulcan yanındakine pas vermekten aciz. Fener maçında kazandıkları topları yaklaşık 15 saniye içinde kaybeden bir takım.

Böyle bir takıma karşı beraberlik için falan çıkmamalı Okan Hoca. Çıkarsın ilk yarıdan çekersin fişi o kadar.

Arkadas dun derbiye 1 puan farkla fb onde girdi. Yendik 2 puan one gectik 2li averaji aldik haftaya konyada beraberlik yetiyor. Su an tek bakis acim bu durumda. Dun gece 3 gibi uykumdan uyandim o kadar sinirliydim ama sinirlenmek uzulmek zamani geri almiyor. Onumuzdeki tek maca sampiyonuz. Yemisim derbisini su dakkadan sonra. Biz sampiyon olduktan sonra her mac unutulur.

Arkadas dun derbiye 1 puan farkla fb onde girdi. Yendik 2 puan one gectik 2li averaji aldik haftaya konyada beraberlik yetiyor. Su an tek bakis acim bu durumda. Dun gece 3 gibi uykumdan uyandim o kadar sinirliydim ama sinirlenmek uzulmek zamani geri almiyor. Onumuzdeki tek maca sampiyonuz. Yemisim derbisini su dakkadan sonra. Biz sampiyon olduktan sonra her mac unutulur.
İşte öyle olmuyor. Geriden gelip avantaj almakla öndeyken avantajı kullanamamak arasında psikolojik olarak dağlar kadar fark var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt