⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

İşte öyle olmuyor. Geriden gelip avantaj almakla öndeyken avantajı kullanamamak arasında psikolojik olarak dağlar kadar fark var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yuzde yuz katilmakla beraber durum bir tık farkli. Soyle ornek veriyim dun farkli bir takimla mac yapip yenilsek, fener macini kazansa 3 puan geride rams parka gelse tam olarak ivme onlarda olacakti, yenip tarihi sampiyonluk kazanma durumlari falan butun motivasyon onlarda olurdu. Geriden gelmenin avantaji o olurdu . Ama bizim durum daha farkli. Hala her sey bizim elimizde . Anlatabildigimi dusunuyorum telefondan yazdigim icin cok uzun ifade edemedim cunku. Takima asiri kizginim . İcardi ziyech demirbay kohn ozellikle bu 4 une ayri kizginim ama son hafta cikip sampiyon yapacak takim da bu. Yazin uzun uzun hesaplasma yapilir.

Evet sinirler biraz yatıştı ve mantıklı modu açıp sakin olmanın vakti geldi artık.

Dün büyük bir soğuk duş oldu takıma bu yenilgi. Ayaklarımız yere bassın. Konya maçında deplasman performansını da göz önünde bulundurarak baskın bir oyun bekliyorum.

37 maçta 39 gol atıp 50 gol yemiş Konyayı da bir zahmet yenelim. Kümede kalmaları falan umrumda değil, o konyanın problemi. Maça stresle çıkacakları için kapanacaklardır. Kontralara olabildiğince dikkat etmeliyiz.

Mutlaka ama mutlaka Berkan kutlu ile çıkmamız gerekiyor. Hatta bana kalırsa kerem - barış kanatlarını görmeliyiz.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım bir hafta boyunca sosyal medya diyetine girmek en doğrusu. Zira sosyal medyadaki bu fenerli hezeyanları mide bulandırıcı.

çok net bir baskı olacak oyuncularda saç baş yoldurma durumunda bırakırlar kesin, kilidi açmakta en yetenekli oyuncumuzda cezalı hayırlısı bakalım.

suphesiz samp.lugu getirecek 11

Ekli dosyalar

• IMG_0418.webp
    IMG_0418.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 39
Lan şu maçları cmt yapsanıza allahın belası tfff!!

Icardi
Zaha Mertens Barış
Berkan - Torreira
Kohn - Apo - Nelson - Kaan
Muslera​

Dediğim gibi bende zerre güven kalmadı maçı üşenmedim tekrar 90 dk izledim 1 2 oyuncumuz harici kosmamisiz ve hoca 73 dk beklemiş, stada toplanan 50bin moron adayi ise oyunu sürekli durdurarak 2.yariyi 30.dk oynatmış
Özbek zaten dün itibariyle bitti ama beni şaşırtan takımdan ziyade Okan Hoca oldu nasıl böyle rahatlığa gevşeklige dusebildi
Okan hocanin herzamanki hali. 2 sezon oldu şu degisiklik işini cözemedi malesef, topcularda sampiyon oldum kafasiyla çikinca bu sonuç kaçinilmaz oldu . Gerzek taraftari saymiyorum bile

Ama konya macinda en ufak hatada şampiyonlugun kaçacagini bilerek oynayacaklar. Bence dunku maç ile alakasi olmaz o maç. Ama öyle ama böyle şampiyon oluruz

Yenilip şampiyonluğu bırakırsak biteriz fb taraftarı gibi alışık değiliz biz bu tarz şeylere

Sampiyonlugu kaçmasinin tek kötu yani cl play off yerine bu seneki gibi 3 eleme oynayacak olmamiz

Yoksa öyle aman aman 1 para kazanmiyoz zaten. Prestiji var tr icinde okadar

Ama febenin sevindigini görmek en aci yani olur. Hele mhy, kartal ve koç. Bu 3nun sevindigini görmeye kalp dayanmaz

O yuzden biz sampiyon olacagiz insallah. Allah bu haramzade febetöye nasip etmez sampiyonlugu

Nezaman adam gibi mucadele etmeye baslarlar ozaman nasiplerinde varsa olurlar. Ama simdiki kafayla zor

Fener çok kaçırmıştı hatta bu sezon en çok gol kaçırdıkları maç sanırım.
Dzeko tek başına 4 pozisyon harcamıştı.
Yani o maçın berabere bitmesi futbol mucizesi idi ve oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim macta öyle olursa kalp dayanmaz hem bizden hem febeden kalpten gidenler olur kesin

Bide febe son dk gol yedi gol vardan dönmustu. Dusunsene bizim macta aynisi oldugunu. Gol yiyince bizden kalpten gidenler olur, vardan dönerse febeden gidenler olur kesin

Geri
Üst Alt