⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Dün üzüntüden uyuyamadim.Bugun daha iyi hissederim diye dusuyordum fakat dun nasi bi facia yasadigimizi daha iyi idrak edip daha cok canim yandi.Ama yarin yeni bir sayfa acip full odak sonuna kadar hakketigimizi alip deli gibi sevinecegiz.Sampiyonluklardan daha onemli bir sey yok dun ben de sacmaladim uzuntuden ama gecti gitti hakkimiz olani soke soke alacagiz.

Yav o yenilgiyi herkes hatırlıyor da mesele o değil. Derbilere hep temkinli çıkmak gerektiğini hatırlatıyordu o maç. Bu hafta kimsede o temkinliliği görmedik. Artık bu maç da eklendi o maçın yanına. Şampiyonluğu etkilemiyorsa böyle ibretlik maçlar lazım arada. Yoksa şımarıyoruz demek ki.

Yav o yenilgiyi herkes hatırlıyor da mesele o değil. Derbilere hep temkinli çıkmak gerektiğini hatırlatıyordu o maç. Bu hafta kimsede o temkinliliği görmedik. Artık bu maç da eklendi o maçın yanına. Şampiyonluğu etkilemiyorsa böyle ibretlik maçlar lazım arada. Yoksa şımarıyoruz demek ki.
İyi oldu iyi aklı başına gelmiştir herkesin. Bir yandan şöyle düşünmek lazım 1-0 10 kişilik fb yi yenmiş olsak yine toz pembe hayaller görecektik. Şimdi hemen herkes takımın eksiklerini yazın gidermek zorundayiz diyor. Son 1 maç kaldı Allah'ın izniyle ipi göğüsleyip sonra takıma neşter vuracağız

İyi oldu iyi aklı başına gelmiştir herkesin. Bir yandan şöyle düşünmek lazım 1-0 10 kişilik fb yi yenmiş olsak yine toz pembe hayaller görecektik. Şimdi hemen herkes takımın eksiklerini yazın gidermek zorundayiz diyor. Son 1 maç kaldı Allah'ın izniyle ipi göğüsleyip sonra takıma neşter vuracağız
Erayım zaman geçmiyor sıkıntıdan kendimi silkçem 👀😍

İyi iyi taraftar tedirgin, taraftar tedirgin olduğunda 3 atarız 5 atarız diye şımarmadığında rahat kazanıyoruz.
Öyle kazanalım fark atalım gerçek Galatasaray'ı görelim falan diye düşünmez takım.
Zaten konyayada beraberlik yarıyor gerekirse vakit geçirelim

Bana uzun yıllarca unutulmayacak bir şampiyonluk maçı yaşayacağız gibi geliyor.

Herkes evine oksijen makinesini tansiyon aletini hazır etsin.

Sonunda Allahım şampiyonuz diye bağıracağımız, toplu kuş ölümü geçirilen bir pazar akşamı olacağını düşünüyorum.

Bu mesajımı okuyanlar lütfen unutmasın.

İyi iyi taraftar tedirgin, taraftar tedirgin olduğunda 3 atarız 5 atarız diye şımarmadığında rahat kazanıyoruz.
Öyle kazanalım fark atalım gerçek Galatasaray'ı görelim falan diye düşünmez takım.
Zaten konyayada beraberlik yarıyor gerekirse vakit geçirelim
Fişi erkenden çekmemiz lazım. Sonra ifb maçını açar keyif sigarası niyetine izleriz.

Bana uzun yıllarca unutulmayacak bir şampiyonluk maçı yaşayacağız gibi geliyor.

Herkes evine oksijen makinesini tansiyon aletini hazır etsin.

Sonunda Allahım şampiyonuz diye bağıracağımız, toplu kuş ölümü geçirilen bir pazar akşamı olacağını düşünüyorum.

Bu mesajımı okuyanlar lütfen unutmasın.
Başka bir konuda şunu yazmıştım:

“Kendi aklında bir senaryo kur ve sana 100% gerçekleşecek deseler sırf hayvanlık olsun diye şu senaryo’yu kurardım:

Dakika 1’ Konyaspor 1-0 Galatasaray
Bütün maç böyle sürüp bitecek.

Dakika 7’ Fenerbahçe 2-0 İstanbulspor
Dakika 69’ Sambissa atıyor Fenerbahçe 2-1 İstanbulspor
Dakika 82 Mamadou atıyor Fenerbahçe 2-2 İstanbulspor

Hakem 10+ uzatma veriyor ve fener atamayıp beraberlikle şampiyonluğu kaçırıp Kadıköy yanıyor.

Bakın bakalım Galatasaray maçını dillendirecekler mi ondan sonra.”

Bu 100% olma şanşı olsaydı direk seçerdim 🔥

Dün akşam izlediğim takımın oyuncularına ve o takımın hocasına, hafta sonu şampiyonluğu hediye etmek yakışır.

Tabi böyle bir şey olmaz umarım lakin ihtimal yok değil maalesef.

Başka bir konuda şunu yazmıştım:

“Kendi aklında bir senaryo kur ve sana 100% gerçekleşecek deseler sırf hayvanlık olsun diye şu senaryo’yu kurardım:

Dakika 1’ Konyaspor 1-0 Galatasaray
Bütün maç böyle sürüp bitecek.

Dakika 7’ Fenerbahçe 2-0 İstanbulspor
Dakika 69’ Sambissa atıyor Fenerbahçe 2-1 İstanbulspor
Dakika 82 Mamadou atıyor Fenerbahçe 2-2 İstanbulspor

Hakem 10+ uzatma veriyor ve fener atamayıp beraberlikle şampiyonluğu kaçırıp Kadıköy yanıyor.

Bakın bakalım Galatasaray maçını dillendirecekler mi ondan sonra.”

Bu 100% olma şanşı olsaydı direk seçerdim 🔥

Renktaş tam böyle olmasa bile iki maçtan bir tanesinin son 10-15 dakikasında tüm ülkenin çıldıracağı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt