⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Renktaş tam böyle olmasa bile iki maçtan bir tanesinin son 10-15 dakikasında tüm ülkenin çıldıracağı düşünüyorum.
Şampiyon biz olmamız şartıyla öyle bir olaya razıyım.

Çünkü dün maç başlamadan gram heyecan ve şampiyonluk maçına çıkıyoruz hissine kapılamadım. Çok garipti. Maç sonucunu da gördük zaten hepimiz.

Heyecana kapılmam ve kudurmam gerekiyor.

Sinirim azalmaya başladı zaten şampiyonluğu kaybetme ihtimalimiz %1 bile değil yangın yapanlar boşa yapmasın koskoca sezon 37 maç 2 kez mağlup olmuşuz üst üstte 2 kez olmayız en kötü senaryoda beraberlik alırız hem Konya'ya hem bize yarıyor yani onlar hücum oynayamaz bizde çok agresif oynamayız skorlara ve diğer maçlardaki gidişata göre galip geliriz.

Ama dünkü futboldan sonra açıkçası sezonun en iyi maçlarından birini oynayıp şampiyon olup taraftardan özür dilemeleri gerekiyor en azından bunu hak ettik bu rezaletin üstüne kasıntı bir 90 dakika daha izletmemeleri lazım anca bu rezalet çok iyi futbol ve şampiyonlukla özür dilenir.

Başarılar Aslan parçaları. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İsmi lazım değil takımın tüm pisliklerine, haram puanlarına her türlü ayak oyunlarına, yaptıkları tüm ahlaksızlıklarına. Bunlarla bir olan o iğrenç anadolu kulüplerinin başkanları, hocalarına. mhksına fedarasyonuna cevap verme zamanı. Anamızın ak sütü gibi helal olan şampiyonluğu alacağız inş. En büyük CİMBOMMM.

bu şampiyonluğu da en çok sizin gibi inançsız galatasaraylılara rağmen alacağız
Bazı Galatasaraylılardaki rahatlık çok ilginç gerçekten veya trollüyor musunuz anlamadım. Takım matematiksel olarak garantilemeden çoktan şampiyon olup tatile çıkmış diyorum ettiği lafa bak.

Yahu takım adam gibi oynayıp kazansın ve şampiyonluğu alsın da neye rağmen alıyorsa alsın. Her halükarda dünkü maçın hem yönetim hem teknik kadro hem de futbolcu kadrosu bazında bir bedeli olmalı ve o bedel ödetilmeli diyorum. Bu konuda fikrim net.

Kaliteli olan sensin açık ara üstün olduğun takıma karşı mücadele etmekten de kacinmadiktan sonra biz değil onların gözüne uyku girmesin bunlar bizi parçalar ligde kalmamız zor diye ...

Dün yenildik diye 32 maçlık galibiyeti atılan golleri filn unutacak değiliz lakin takıma dünki skoru yakıştıramadık. Hayal kırıklığı oldu herkes için. Konya maçını da 0-0 a kitlemeye çalışmayın gözünüzü seviyim. Bi duran top vs gider şampiyonluk

Geri
Üst Alt