⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bugünü saymazsak, maç gününü de saymazsak, 4 gün kaldı.

Futbol şımarıklığı affetmez. Fb maçında oyuncuların sorunu buydu kendilerini fazla yüksekte görüyorlardı. Kendi kalemize atmasak o golü yine berabere biterdi maç ama o maçta tabiri caizse futbolun tokadını yemeleri belki de hayırlı olmuştur gelecek sezonlar için. Bu maçta Bardakçı, Berkan, Zaha veya Kerem A'dan biri belki İcardi'yi kesip ikisi birden oynatılabilir. Ciddi, dikkatli, konsantrasyonu sağlamış bir şekilde çıkarsak şampiyon oluruz buraya kadar getiren bu takımdı işin ciddiyetinin farkına vardılarsa istediğimizi alırız lay lay lom devam ederse tokadı yine yeriz.

Fbye karşı maç motivasyonumuzu ve hırsımızı kaybetmiştik. Keza şampiyon olacak, derbi oynayacak bir takım çarşamba günü antrenmana başlamazdı. Kısacası fb maçına yeterince hazırlanmadık ve panik yapıldı yenildik. Bu maçın ise telafisi yok takım ve hoca bunun farkındadır diye düşünüyorum.

Bugünde idman yoksa rezillik yanlız. Bizim sinir uçlarımızla oynuyorlar

Kerem ve Apo 11'e , her ne kadar sallantılı olsalar dahi, bu adamlar isyan eden adamlar, bu maç lazım. Kerem Demirbay yerine Berkan'ı da görmek isteriz.
Önce İcardi başlayacaktır lakin Zaha olsa çok daha iyi olur. İcardi 65-70'te girsin.

f3fa2fe0e31f7513354f3fcdd3d5c9313038324.jpg

Bu maçı kazandigimizda 2 sezon üst üste sampiyon olmuş olacağız...Hem de bu kadar zorluklarla geçen ve rakibin puan rekoru kırdığı bir sezonda..Bir tane de super kupa var..

Rakibimiz de bu kadar iyi olduğu sezonda lig 2.ligi l,konferans kupası rezilliği,super kupa rezilliği,üstüne Türkiye kupasi kaybı ile sezonu tamamlamış olacak..Koca sezon sonunda ellerinde kalacak tek sey gs nin içeride şampiyonluk kutlamasını engellemek ve şampiyonlugu 1 hafta geciktirmiş olmak olacak..

Geçen sezon 2 maçta bize rezil kepaze oldular 2 hafta sonra yeni sezon dzeko,beni sev,tadic ucacagiz kacacagiz diye ortalarda geziyorlardi yine..

Merak etmeyin sampiyon olursak fb maçı çok rahat unutulur..1 ay sonra da "son 19 maçın 18 tanesini kazandik rehavet,küçümseme,oyuncuların kafası kutlamalarında olmasa fb yi de yenerdik" muhabbetine döner..
Rakibimizin iyi olduğu değil, iyi itildigi sezon desek daha harika olur.

fener maçı için kafam rahattı ama çok fena ters geldi olan biten. kimliğimizden uzak bir durum vardı.

sonrasında olnalar - ruh hastalarının samandırada FULL Denizli güzellemeleri (kurşunlanma denmedi ilk defa ...nasıl oluyorsa artık.). tahminen 1 değil 20 tane çantanın konya'ya yola çıktığı teorimden sonra HAYATTA OLMAZ diye emin olduğum ihtimale bugün %1 vermiş durumdayım. çünkü stada dalınması(karanlık kupa referansı) - rekor muhabbetlerinin btirilmesi - deplasmanda 10 kişi haklı oyunla yenmek yanında son maç denizli senaryosu kaldı (zaten fikstürün 2 senedir sonda olma nedeni) beni buna itiyor.

o yüzden şu maç bitene kadar hayata küsmüş bir modum olacak ve fenerbahçe temalı hiç bir konuyu görmek dahi istemiyorum.

Bu maçta normal şarttlarda konya bizi mümkün değil yenemez.
Bu yüzden ne olursa olsun kesinlikle şampiyonluğu kaybeymek kimsenin aklının ucundan bile geçmesin.Biz artık şampiyonuz.
Gerekirse sahada al gülüm ver gülüm yaparak olacak gene olacak.

Bu saatten sonra ags namussuzlarını sevindirmemek için her yolu denemeliyiz.
O omurgasız şerefsiz K.O.Ç ve yamağı kahpe ismaile maç bitişiyle birlikte küfürlü açıklamalar yapılmalı.Rezil edilmelidir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt