⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bu mactan baska birsey düsünemiyorum yav

Is yerinde de ruh gibiyim, patron hayirdir iyimisin diye sordu

Pazar gününe kadar zaman nasil gececek yav. Su mac oynansada bitse artik

Bu dediğim senaryoda maç boyu 0-1 önde götürürüz diğer maçlardaki sonuca göre ya farkı açarız ya da duruma göre Konyaspor'a maç sonuna doğru 1 gol attırıp kümede bırakırız.
Tarihimize leke dusurmeye gerek yok. Biz cikar kazaniriz, kazanmaliyiz. Konya'nin durumu bizi ilgilendirmez.

Avrupa’da Galatasaray’ın galibiyet oranı çıkıyor beraberlik oranı ise düşüyor bu maç berabere bitmeyecek gibi

Şampiyon olsak da fark etmez artık. Şu rezillikten sonra kimsenin keyif alacağını sanmıyorum.
Rıdvan Dilmen: “Kimse kusura bakmasın ama Tarih galibiyeti değil Şampiyonluğu yazar. Fenerbahçe şampiyon olamadıktan sonra aldığı galibiyetin pek bir önemi yok. Galibiyet 2-3 gün konuşulur unutulur gider Ama şampiyonluk 30 yıl geçse de konuşulur unutulmaz

(TV 8,5)

Sirf ilk macta icardiye penaltiyi verseler bu durum olmazdi. Bukadar adi bi düzen var. Hep derim rakiplere karsi degil, hakem ve düzene karsi savasiyoruz. Bu düzen bozulmadikca bu isin devam edecegi gibi durmakta.

şampiyon olunduğu an gerek taraftar gerek resmi kanallar her yerden bel altı şekilde vurmalıyız yeter artık insanlık efendilik 1 noktaya kadar
Katılıyorum. Adamların başkanı terörist iması yapıp şerefsiz diyor. Mhy denen futbol o..pusuda sosyal medyayı fb fenomeni gibi sanki etkileşim için saçma sapan laflar ediyor.

Yunus akgün yandaş denen o şerefsizi bi twitle hoplatsa keşke

Bir kehanet, ilk golü biz yiyeceğiz. Icardi oynamaz umarım son maçta kendinden soğuttu. Vinicius bile kazma haliyle son dakikalarda çabaladı kafaya çıktı. Icardi şampiyonluk maçında yürüdü. Sakatsa oynamasın.

Geri
Üst Alt