Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Oynadım tabiki durduğu yeri bilmiyor mu biraz sezgi olacak futboldaFutbolda çok anlık bir olay. Göremedi bile. Futbol oynadıysan bunları bilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynadım tabiki durduğu yeri bilmiyor mu biraz sezgi olacak futboldaFutbolda çok anlık bir olay. Göremedi bile. Futbol oynadıysan bunları bilirsin.
Rahatlayamazlar benim üstte anlatmaya çalıştığım tam tersi beraberlik her şekilde lazım olacak onlara. Yukarıda anlattığım şekilde bence Konya ya mutlaka 1 puan lazım. Galibiyet ile beraberlik onlar açısından hiçbir şey değiştirmez ama tabii yenilmek istemeyecek ve fırsat bulurlarsa atmak isteyecekler. Konya da çok stresli olacaktır aslında.konya rahatlarsa bizim için daha kötü olabilir bence düşünülenin aksine.
rahat oynarlarsa daha çok hücuma çıkarlar, diğer türlü beraberliğe yatacaklar
ankaragücü ilk yarıdan 2-3 yerse rahatlarlar işteRahatlayamazlar benim üstte anlatmaya çalıştığım tam tersi beraberlik her şekilde lazım olacak onlara. Yukarıda anlattığım şekilde bence Konya ya mutlaka 1 puan lazım. Galibiyet ile beraberlik onlar açısından hiçbir şey değiştirmez ama tabii yenilmek istemeyecek ve fırsat bulurlarsa atmak isteyecekler. Konya da çok stresli olacaktır aslında.
Hâlâ iptal.Zeytin hala bitkisel hayatta mı?
Oynadım tabiki durduğu yeri bilmiyor mu biraz sezgi olacak futbolda
Totemdeydim,okan hoca uslu durmadigi için döndümNerelerdeydin Serg?
orda ezildik mi0-0 biten kadiköydeki macda kac isabetli sut attik?
İlk mesajda anlatmaya çalıştığım kısım o işte. Trabzon sezonun maçını yarın oynayacak ve sezonu kafada bitirecek. 3.lük garanti zaten. Ankaragücü ile Trabzon Avcı ile Belöz zaten kanka. Yani şahsen o maçtan Ankaragücü kabızlığı a rağmen Ankaragücü galibiyeti bekliyorum. Konya dünkü açıklamayı Ankara ve Rize maçları için yaptı zaten. Onlar da farkındalar bence durumun.ankaragücü ilk yarıdan 2-3 yerse rahatlarlar işte
Yanliz demin instada gördum. Caglar net faul yapiyor musleraya. O açi ekranlara gelmediYok artıken son suçlu orada kendisi. İşte yaptığı istemsiz hata olunca diğerleri gözükmüyor. Muslera o topa çıkıyorsa alacak vuracak vs defans oyuncularımız da izliyor o sırada. Neyse renkdaş bence bir daha izle
Hocam emin ol ben de en çok falcının büyücünün yüzü gülmesin, şu memlekette bunlara itibar kalmasın diye istiyorum şampiyonluğu.Astronot merale ders verme zamanı geldi artık
Galatasaray > büyücülük
Herifler bir sürü kacirdiorda ezildik mi
ayrıca kendi evimizde değildi kadıköyde isabetli şut atamadık diyorsun. ben kendi evimizde diyorum
arkadaş derbiler her şeye gebe onu biliyoruz.Herifler bir sürü kacirdi
Fbde ilk macda evinde isabetli sut atamadi???
bu derbilerin herseye gebe oldugunu ne zaman anliyacaksiniz