⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

konya rahatlarsa bizim için daha kötü olabilir bence düşünülenin aksine.

rahat oynarlarsa daha çok hücuma çıkarlar, diğer türlü beraberliğe yatacaklar
Rahatlayamazlar benim üstte anlatmaya çalıştığım tam tersi beraberlik her şekilde lazım olacak onlara. Yukarıda anlattığım şekilde bence Konya ya mutlaka 1 puan lazım. Galibiyet ile beraberlik onlar açısından hiçbir şey değiştirmez ama tabii yenilmek istemeyecek ve fırsat bulurlarsa atmak isteyecekler. Konya da çok stresli olacaktır aslında.

Rahatlayamazlar benim üstte anlatmaya çalıştığım tam tersi beraberlik her şekilde lazım olacak onlara. Yukarıda anlattığım şekilde bence Konya ya mutlaka 1 puan lazım. Galibiyet ile beraberlik onlar açısından hiçbir şey değiştirmez ama tabii yenilmek istemeyecek ve fırsat bulurlarsa atmak isteyecekler. Konya da çok stresli olacaktır aslında.
ankaragücü ilk yarıdan 2-3 yerse rahatlarlar işte

Oynadım tabiki durduğu yeri bilmiyor mu biraz sezgi olacak futbolda

Yok artık :) en son suçlu orada kendisi. İşte yaptığı istemsiz hata olunca diğerleri gözükmüyor. Muslera o topa çıkıyorsa alacak vuracak vs defans oyuncularımız da izliyor o sırada. Neyse renkdaş bence bir daha izle

ankaragücü ilk yarıdan 2-3 yerse rahatlarlar işte
İlk mesajda anlatmaya çalıştığım kısım o işte. Trabzon sezonun maçını yarın oynayacak ve sezonu kafada bitirecek. 3.lük garanti zaten. Ankaragücü ile Trabzon Avcı ile Belöz zaten kanka. Yani şahsen o maçtan Ankaragücü kabızlığı a rağmen Ankaragücü galibiyeti bekliyorum. Konya dünkü açıklamayı Ankara ve Rize maçları için yaptı zaten. Onlar da farkındalar bence durumun.

Her neyse inşallah rahat galibiyet alıp kutlamasını yaparız artık sonra kim düşerse.

Yok artık :) en son suçlu orada kendisi. İşte yaptığı istemsiz hata olunca diğerleri gözükmüyor. Muslera o topa çıkıyorsa alacak vuracak vs defans oyuncularımız da izliyor o sırada. Neyse renkdaş bence bir daha izle
Yanliz demin instada gördum. Caglar net faul yapiyor musleraya. O açi ekranlara gelmedi

Yani serefsizler gene katakulli yaparak kazandilar

Astronot merale ders verme zamanı geldi artık
Galatasaray > büyücülük
Hocam emin ol ben de en çok falcının büyücünün yüzü gülmesin, şu memlekette bunlara itibar kalmasın diye istiyorum şampiyonluğu.
İkinci sebebim de fener maçı sonrası yapılan hadsizlikler, çirkinlikler, ahlaksızlıklar.

İnşallah takım pazar günü iki gruba da haddini bildirecek...

hocam karşında 11kişi kapanacak bir takım olacak yine sacma sapan geçiş meçiş fantezileri peşinde koşmayalım lütfen

Herifler bir sürü kacirdi
Fbde ilk macda evinde isabetli sut atamadi???
bu derbilerin herseye gebe oldugunu ne zaman anliyacaksiniz
arkadaş derbiler her şeye gebe onu biliyoruz.

sen derbide mücadele etmedik cümlesini ne zaman anlayacaksın.

10 kişi takım senden daha çok basmış mücadele etmiş. kendi evinde 11 kişi daha az mücadele etmişsin. sence de burada sorun yok mu? santraforun 7km koşu mesafesi gibi bir skandala imza atış. biraz daha düşün anlarsın

arkanda esrar çeken
bunca taraftar
aşık sana
Galatasaray
koy fenere koy kartala
şampiyonluk yakışır sana!!!

maçın başında şanssızlık veya hakem hatasıyla on kişi kalsak bizimkiler fbli topçular gibi mücadele edebilir mi? Yoksa İcardi ve türevleri gibi turistlik mi yaparlar? Futbol bu her şey var. Odaklanıp skoru elde etmemiz lazım yine korkakca beraberliğe ona buna oynanamaz.

Geri
Üst Alt