⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Farkında mısınız sampiyon olursak fenere 1 yildizlik fark atacagiz. Müthiş bir olay

Beyler Konya berbat olabilir de bu maç sıradan bir maç gibi konuşuyorsunuz iki takım da ayrı motive olacak eski berbatlığını anlatmanın bi anlamı yok gibi
Doğru fakat maksimum performansları bile ligin orta sıralarındaki bir takım kadar yapmıyor geçmiş Konyaspor deplasmanları harbiden zordu oyuncu kaliteleri olsun birçok faktör vardı ama bu sene düşme potasında bulunmaları pek tesadüfi değil çok ağır adamlara sahipler muhtemelen bizim maça 5-3-2 gibi bir taktikle çıkacaklar.

Madem önüne gelen Galatasaray lıya fetocu diyorsa o vakit bundan sonra fetocu k.oç diye anacağım şahsı, gün yüzü görme züppe.

Kükremis cimbom geliyor sırtında arması haydi bastır şanlı büyük Galatasaray 🌝

Bu maçı düşünmeden duramıyorum cidden biran önce oynayıp şampiyon olalım istiyorum. Çok stresli ve zorlu bir sezon oldu bunca rekora rağmen iş son maça kaldı bu sezonu hayırlısıyla güzel bir şampiyonlukla noktalayabilsek rahatlayacağız.

Son düzenleme:
Bir günü daha yedik kaldı 4,
Bugün sabah Erden Bey ile Okan hocanın günaydın mesajlarını çok beğendim, havaya girmiş, coşkulu şekilde Konya'ya gitmeliyiz. Şu başlar bir kalksın artık yerden..

Geri
Üst Alt