Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Enisim ikinci yarıyı heyecan olsun diye yarına mı sakladın![]()
Rolentide gider 2. Yarı renktaşım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enisim ikinci yarıyı heyecan olsun diye yarına mı sakladın![]()
Rolentide gider 2. Yarı renktaşım
Maçı izlemekle izlememek arasında muallaktayım , cok stres yapıyorum izlemeyecek olan varmı ?
Şu şampiyonluğu bi alalım,o mabel matiz başlığındaki lüzumsuz övgüleri sopalayacagim
Ne kartı ulaKartların şampiyonu söylüyormu ?
Hakem de Sabri abi olsa gözleri ömre bedel, son 10 dakika maliğin adamları gelse maç yarıda kalsa, yedi bela hüsnü kupayı bize verse mitralyöz gibi tak tak tak![]()

1sene futbola ara veririmKonya 81de 1-0 öne geçse
Ne hissederdin
Gollerin dakikasına kadar hakimsin Enisim, ben de stres kalmadı sayende![]()
Barış önde en etkili oyuncumuz. Beke koyarsak olmaz gibi geliyorSağ kanatta Zaha-Barış bindirmesiyle yardırırız diye düşündüm.
Barış önde en etkili oyuncumuz. Beke koyarsak olmaz gibi geliyor
Övguleri gormedim ama gayet yerindedir gscde luzumsuz ovgu yapmayız serg.Şu şampiyonluğu bi alalım,o mabel matiz başlığındaki lüzumsuz övgüleri sopalayacagim
öncelikli olan gol yememek 2 tane defansif zaafı olan adamla şu maça başlamak mantıklı değilKonya tamamen yaslanır gibi geliyor. Bu yüzden muhtemelen Barış hep hücumda kalır.
Oldu ya ilk yarı Kerem, Zaha, Mertens üçlüsünden biri çok etkisiz kaldı. Barış öne geçer 2. Yarı, etkisiz kalan oyuncu çıkar, sağ beke de Kaan veya Aureir girer
Sabri abi gibi şaşı olmayalımNormal şartlarda fark olur diyorum ama izlemek çok stresli ya son maç
Övguleri gormedim ama gayet yerindedir gscde luzumsuz ovgu yapmayız serg.