- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
Öyle sacmasapan pelerin falan giyeceklerine,Allaha sığınsınlarRenktaşlarımız şampiyonluk için Kuran okuyor..
x.com
twitter.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle sacmasapan pelerin falan giyeceklerine,Allaha sığınsınlarRenktaşlarımız şampiyonluk için Kuran okuyor..
x.com
twitter.com
TMNT kafasındaki polyannacılığı bırakıp Shredder gibi gerçeklerle yüzleşelim derimsezonun en başında, son maç için, gs konya deplasmanına 3 puan önde gidecek ve 1 puan bile yetecek deseler, herkes altına imza atardı.
hiç korkmayın beyler biz şampiyon olduk bile.
kenetlen başka allah yok mu?Renktaşlarımız şampiyonluk için Kuran okuyor.Yayının adı iyi değil keşke onu düzenleseler..
x.com
twitter.com
Bültenden kaldırıldı maçKonyanin oran düşüp duruyor!!
İşte onu ben de beğenmedim..kenetlen başka allah yok mu?
niye başka allah mı var?İşte onu ben de beğenmedim..
Yine başkasının suçunu bana atıyonniye başka allah mı var?
şirk koşmayın artık
Youtube'da bu tarz canlı yayınlar mevcut.1 işe de karşı çıkma.Duayla inancı olan insanlar ne güzel toplamışlar renktaşlarımızı yanlarına..twitter'da kuran okumak nedir kardeşim
vallahi de
billahi de
bu putperestler yüzünden şampiyonluktan olacağız
ibadetin gizli olanı makbuldürYoutube'da bu tarz canlı yayınlar mevcut.1 işe de karşı çıkma.Duayla inancı olan insanlar ne güzel toplamışlar renktaşlarımızı yanlarına..
Baktığım her yerde var legal illegalBültenden kaldırıldı maç
Hiçbir dedikoduya mahal vermemek adına, çıkıp aslanlar gibi oynayıp atabildiğimiz kadar gol atmalıyız.
Ali K.O.Ç dene meczup çıkıyor UEFA ya yazı yolladık bu maçı ekstra 2 gözlemci izlemeli diyor, ruh hastası bir başka Fenerli Bedri Baykam çıkıyor bu maç futbolumuzda kriz yaratmamalı diyor.
Bu bilmem ne evlatlarının çenelerini kapatmalarının yolu, çıkıp fişi çekmektir.
Şimdi koymuşlar yenidenBaktığım her yerde var legal illegal