⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Maçı kazanıp geçen haftaki pisliklere cevap niteliğinde şampiyonluk kutlamak gerek ama bizim efendilikten kırılan başkan ve camia yapmaz bunu okkalı bir cevabı hakediyorlar

Maçı kazanıp geçen haftaki pisliklere cevap niteliğinde şampiyonluk kutlamak gerek ama bizim efendilikten kırılan başkan ve camia yapmaz bunu okkalı bir cevabı hakediyorlar
gerek taraftar gerek yönetim gerek futbolcular HAYVAN OĞLU HAYVANLAR gibi kutlamalıyız gözlerine soka soka

Kim bilir nasıl 1 hakem hatası olacak bu Maç'ta o yüzden işi beraberliğe bırakmamalıyız..

şu tarz paylaşımlar onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil. hee göreceksiniz hee. sulu-kuru karıştırıp hayal görmüş yine.

1-1 bu maç

İlk kim öne geçer bilemem ama 1-1 olduktan sonra doğru dürüst top oynanmaz gibi
52b2c0f6-62f6-4094-8be6-6f08c5e78390.webp

kaç haftadır hakem hatası dedik haklı olarak, ben de dedim. taa adana demirspor maçından, bahattin şimşek'ten itibaren tedirgin olduk. arda kardeşler sivas maçında 1 nizami gol ve 1 net penaltımızı vermedi vs. ama yine de 3 atıldı, 6 atıldı. oynayınca yeniyorsun yahu.

bütün iş bizim topçularda. tek yapmaları gereken=yenilmemek.

Bu arada konusuna yazamadım konusu kilitlenmiş buraya yazayım.Önceleri bizle ilgili iyi tahminler yapıyodu baktı daha çok prim almak için Fb'yle ilgili iyi tahminler yapmaya başladı.Sosyal medyada bu kadından dolayı çok çekinen taraftar görüyom ben yav :D

Ligin en kötü top oynayan takımı bunlar ne yaparsa yapsınlar zor

hem bizim maçın hem fb maçının hakemi de çok net şekilde maçın önüne geçmek istemeyeceklerdir. son haftada hakemlik bir şey olacağını pek sanmıyorum.

Geri
Üst Alt