⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

e bizde soyunma odasınkai görüntüler üzerinden başvuralım. fb u19 ile çıkmak zorunda kalır istanbul maçına

IMG_5108.webp

Böyle bir iyilik yapılacağını sanmıyorum bize.Hucumda top kayıpları yapıp geçiş yemeye müsait bir mac o yüzden akturk oynamamalı, tff bu iyiliği yaparsa bize muhteşem ötesi olur cidden.Kritik anlarda baska gezegene topu dikmesi de var bir de

Cumayı da yedik gibi. Havaya giriyorum.

kerem ceza alsa ne olur bu maçı kerem yada keremsiz a-la-ca-ğız!!!

Zaman geçmiyor. Heyecan artıyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem niye ceza yesin yav fbli malın biri kuyuya bi taş atmış arkasından gidiyorsunuz :D

Ligin en kötü top oynayan takımı bunlar ne yaparsa yapsınlar zor.
Şu an artık kötü veya iyi oyunun hiçbir önemi yok. Biz fenerden bana göre çok daha iyi futbol oynadık sezon genelinde ama şutumuz dahi yok adamlara hem de 10 kişi kalmışken. Konya son maçlarda gayet iyi bu arada Gisdol'ün Samsununu 3-0 yendiler. Kayseriye 3e yakın xg yakaladılar.

Şunu anlamamız lazım bu maç kolay maç değil. Henüz şampiyon olmadık. Adamlar can havliyle oynayacaklar ellerinde gelenin de üstünde yapacaklar. Tabi ki kadro yapısı karşılaştırılmaz ama bu maç artık öyle bir maç değil. Bütün bunlara rağmen takıma, hocaya güveniyorum. İnşallah Pazar günü Konyada'dan şampiyon çıkacağız.

Şu an artık kötü veya iyi oyunun hiçbir önemi yok. Biz fenerden bana göre çok daha iyi futbol oynadık sezon genelinde ama şutumuz dahi yok adamlara hem de 10 kişi kalmışken. Konya son maçlarda gayet iyi bu arada Gisdol'ün Samsununu 3-0 yendiler. Kayseriye 3e yakın xg yakaladılar.

Şunu anlamamız lazım bu maç kolay maç değil. Henüz şampiyon olmadık. Adamlar can havliyle oynayacaklar ellerinde gelenin de üstünde yapacaklar. Tabi ki kadro yapısı karşılaştırılmaz ama bu maç artık öyle bir maç değil. Bütün bunlara rağmen takıma, hocaya güveniyorum. İnşallah Pazar günü Konyada'dan şampiyon çıkacağız.
10 kişi kayseriden 2 gol yediklerini niye soylemiyon ve maci kazanamadiklarini

Geri
Üst Alt