⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Kerem oynasa da bisey yapamayacak zaten,ceza da almaz boşa yorulmayın

10 kişi kayseriden 2 gol yediklerini niye soylemiyon ve maci kazanamadiklarini
Çünkü pazar günkü olaydan sonra anında gevşeme ve " rahat şampiyonuz " söylemleri görüyorum. İkincisi iç saha dış saha farklıdır. Üçüncüsü ne kadar konsantre dikkatli olursak o kadar iyi. İnşallah şampiyonuz.

Kerem demirbaya ben de cok kizdim ama bu mac akil ve sogukkanlilik gerekecek

Berkan yerine tercih ederdim sanirim

#kerem normalde ok de hem ne zmndır oynamıyor hem kritik maç, heycandan bütün topları anında icardiye şişirir ztn içardi de adım atacak halde değil kötü olur yani.
Zaha başlamalı bence ama baris,mertens ve kerem olur gibi.tam zahalik mac ama anlatamazsın

adamlar öyle bir algı yapmışlar ki sosyal medyayı resmen ele geçirmiş durumdalar

kerem ceza alırsa, istanbulspor fb maçını hükmen kazanır. çünkü ist maçına çıkacak fbli topçu kalmıyor soyunma odası görüntülerine göre.

kerem'in ceza alması = gs şampiyonluğu :/

görüntülerde fbliler boyna küfür ediyor sanki hepsi melek gibi giderken kerem sövmüş

zaten küfrü o mu ediyor yandaki mi belli değil

Takimin yarisi cezali da olsa Konya'yi yenemiyorsak buyuklukten bahsetmeyelim hic. Konya'yi severiz, hanim memleketidir. Basimizin ustunde yeri vardir, ama ezip gecmemiz lazim. Sihirli bir degnek degme ihtimali yok onlara. Cok zayif kadrolari ve oyunlari var. Macin sonucu tamamen bizim topcularin lutfedip asilmalarina bagli.

O kadar küçük bir camialar ki her yolu deniyorlar aklı sıra. O yüzden yıllardır rezil oluyorlar.

Geri
Üst Alt