⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Yarın bu saatler buralar şampiyonluk bekleyişine döner muhtemelen uyku tutmaz iyi ki en kötü senaryo için beraberlik cebimizde yoksa sadece galibiyet şart olsa gerginliğe bak. :asd:

yok abi yok kafada oynuyorum maçı sürekli farklı mağlup oluyoruz şampiyonluk gitti
IMG_1617.webp

Takımın taraftara özür niyetinde bir maç izlettirmesi lazım geçen haftayı anca bu telafi eder o rezil futbolu 90 dakika izlettirdikleri için tam tersi müthiş bir 90 dakika izlettirmeleri gerekiyor 1 dakika bile kötü olmalarına tahammül edemem 90 dakikanın 90'ında da iyi takım istiyorum.

Sergen boş besikteki uğursuz kartal gibi geldin foruma şampiyon olalım da öyle gel gözünü seveyim
Benim cezam 22 sinde bitti,git hocana soyle korkak tavuk gibi durmasın kenarda.bana da çocuk gibi sorular sormayın şampiyon olacaz mı diye.hadi eyvallah,sizle mi uğraşacağım ya

Takımın taraftara özür niyetinde bir maç izlettirmesi lazım geçen haftayı anca bu telafi eder o rezil futbolu 90 dakika izlettirdikleri için tam tersi müthiş bir 90 dakika izlettirmeleri gerekiyor 1 dakika bile kötü olmalarına tahammül edemem 90 dakikanın 90'ında da iyi takım istiyorum.
Uykuya yattım iyi şeyler görmedim

Konyaspor'un en zayıf yeri net defans hattı sola Kerem sağa Barış Alper'i koyarsak maç boyu arı gibi işlerler çok ağır oyunculara sahipler 1'e 1'de çok ağır kalıyorlar o yüzden defansı tamamen arkaya çekerler 5'li bir hat olur bu seferde de derinde çok fazla pozisyon veriyorlar yani pozisyon vermeye çare bulamıyorlar.

Mertens'e çok iş düşecek doğru kurguyu yaparsak rahat maç geçiririz eğer rakip kapanırsa verkaç ya da derine iyi toplar çıkarması lazım Icardi'de artık bir zahmet koşsun mücadele etsin haftalardır ortada yok bu maçta olmayacaksa hiç olmasın.

Geri
Üst Alt