⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

pazar günü icardiden beklentim

122'de bıraktığım sayfa 10 adım ilerlemiş, 132 olmuş güzel. Böyle devam edelim.

Konya yı 4leyecek kadro.

84bc6f5559871f03b72558b3c708507f3041502.jpg

Konyaspor a iyice ifrit oldum kendilerince bi triplere havalara girmişler mv, vali toplanmışlar muhtemelen teşvik primi aldılar

Hatay veya agücü düşsün istiyordum ancak umarım düşen takım Konya olur Ali koç gelsin kurtarsın 2.ligden bunları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 duvel bir araya geldi a ku. Ya parcalarsiniz bunlari ya da parcalarsiniz. Baska caresi yok.

Konyaspor a iyice ifrit oldum kendilerince bi triplere havalara girmişler mv, vali toplanmışlar muhtemelen teşvik primi aldılar

Hatay veya agücü düşsün istiyordum ancak umarım düşen takım Konya olur Ali koç gelsin kurtarsın 2.ligden bunları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynisini fb macindan öncede yapmislar

2 gündür ayrı ayrı sabah uyanmama yakın rüyasını gördüğüm maç.

İlk gün mertens ceza sahası dışından hafif aşırtmalı atıyordu.

İkinci gün İcardi atıyordu.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet güzel bir oyun olacak ve 3-0 kazanacağız. Artık dönüşü olmayan bir yoldayız. Olduk havasına girdiler Fenerbahçe’ye kaybettiler. 2 kere hata yapmayız.

Rüyamda Sercan Yıldırım Galatasaray forması altında kendi kalesine gol atıyordu bu maçta.

maalesef bu maçla ilgili düşüncelerim hiç hoş değil takım modu hernekadar biz aileyiz şöyleyiz böyleyiz deselerde çok düşük kulüp bir değil yarın maç var şuanda başkanlık seçimi yapılıyor bu seçim tarihini bugüne koyanın gözlerinden öpöyorum erden maçtan önce açıklama yapmalar görev alacaksan al almayacaksan alma taraftar erdenin peşinde konyalı futbolculara prim dağıtılmış haberleri millet elini kolunu sallayarak stada giriyo görevlileri dövüyor başkan diğer takım başkanına teketek karşıma çık diyor taraftarlar astrolog peşinde resmen şirazemiz kaymış durumda kulüp şuanda freni patlamış kamyon gibi maalesef denizli faciası is loading olacakmış hissi var. ben en kötü senaryoya hazırladım kendimi.

Geri
Üst Alt