⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Takımın formsuzluğu korkutuyor.

Dilerim takım iyi motive olur bu saçma formsuz futboldan eser kalmaz...

Ben yine de kaliteli ayaklarla alacağımızı düşünüyorum.

Ya isterlerse her topcusuna 100er milyon euro versinler ne degisecek ya

Sacma sapan seyleri gundemde tutmayin

Abi acayip heyecan basti beni bi anda

Bu hafta hep laylaylom geçti ama tüm sezon tek mac kaldi

Müsabakanin ehemmiyetini idrak etmek icap eder son 29 saat

11 tane kale önüne dizilmiş adam görünce, Okan Hoca far tutulmuş tavşan gibi şaşırmaz umarim

Allah'tan galibiyet zorunluluğumuz yok, şu halde bile gerginlik had safhada, 3 puan zorunlu olsaydı huni takar dolaşırdık herhalde. Tek maçta koca sezonun izlenimini ve güveni yerle bir etti takım, inanılmaz bir olay.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_5110.webp

@Alper Altun

Konyanin gol yemedikce dogru duzgun hucuma cikacagini sanmiyorum.

1 puanin yettigi bir macta yapmasi gereken de bu. Kontra kovalayacak

Bizim yapmamiz gereken erken gol.

Mac 1-0 bizim ustunlugumuzle devam etsin. Sonra duruma gore bakilir

Ne it çıktı lan bunlar Apo'ya tezahürat yapmışlar, ne saygısızlığı oldu lan adamın size. Ulan hayatınızda göremeyeceğiniz parayı verdik size Apo için.

Acayip sinirlendim şu olaya. Aslen Konyalıyım ama inşallah yeneriz ve küme düşersiniz yarın. Hiç sevmiyorum memleketimi ondan ailenin diğer tarafı Adanalı olduğu için Adanalıyım diyorum herkese.

Ne it çıktı lan bunlar Apo'ya tezahürat yapmışlar, ne saygısızlığı oldu lan adamın size. Ulan hayatınızda göremeyeceğiniz parayı verdik size Apo için.

Acayip sinirlendim şu olaya. Aslen Konyalıyım ama inşallah yeneriz ve küme düşersiniz yarın. Hiç sevmiyorum memleketimi ondan ailenin diğer tarafı Adanalı olduğu için Adanalıyım diyorum herkese.

Forumdaki konyalı sayısı şahsımı dumura uğratmakta.

Geri
Üst Alt