⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konyayı

1716657690072.webp

Twitter’da fetullah gs muhabbeti yapanları bulup öldürülmesi kanunda suç olarak sayılmamalı

kaç gündür her yerde zor maç, yok şu kadar maçtır konyada kazanamamışız, şöyle olursa böyle olur assstronotlar şöyle dedi vs. yorumlar var.

bana neden fark atacakmışız gibi geliyor yahu! neyi kaçırıyorum? sezon başından beri bizim maçların dışında baya maç izledim ve konyaya beraberliğin yeter olması onlar açısından bir mucize bence
Bana da 3-0 alacağız gibi geliyor da şom ağızlılık yapamamak için açmıyorum ağzımı. Bakalım.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
Icardi

+ Aurier, Sanchez, Demirbay, Oliveira, Tete, Zaha, Vinicius

En ideal kadro bence bu, Barış'ı sağda kullanıp fiziksel olarak zayıf olan Guilherme ile eşleştirmek mantıklı oradan iyi ataklar yapabiliriz. Kerem'de bu maçta ekstra oynayacaktır Icardi ve Mertens ile iyi üçgenler yapmalarını bekliyorum ve bu ön taraf belkide en uyumlu olan dörtlümüz skor bulacağımızı düşünüyorum. İşin defans kısmında da son haftalarda en ideal savunma dörtlümüz bu şekilde onların önüne Torreira'yı defansif olarak rahatlatıcak Berkan'ı da düşündüğümüzde sakin kalıp kolay duran top şansı vermezsek Konya'ya gol izni vermeyiz bana göre. Takım istekli ve mücadeleci olmalı ama bunun yanında sakin kalmakta önemli olacak maçın başlangıç skoru bize yarıyor bunun bilinciyle oynamak ve dengeyi bulmak gerekli. Okan hocaya ve tüm takıma çok güveniyorum sonuna kadar hak edilen bu şampiyonluğu hayırlısıyla kazanacağız yolumuz açık olsun.

Geri
Üst Alt