Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yazıyı siler diye ekran videosu bile aldım@Recep Timur bu Murat Durmaz sana bilendi. Şimdi sen düşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazıyı siler diye ekran videosu bile aldım@Recep Timur bu Murat Durmaz sana bilendi. Şimdi sen düşün
Sen bir manyaksinYazıyı siler diye ekran videosu bile aldımEk olarakta o yazının olduğu yeri favorilere ekledim ve alarm da kurdum şampiyonluk sonrası unutursam diye
![]()
Yazıyı siler diye ekran videosu bile aldımEk olarakta o yazının olduğu yeri favorilere ekledim ve alarm da kurdum şampiyonluk sonrası unutursam diye
![]()
O zaman oftaşı yenmek bize yetiyordu sampiyon olmak icin ama febe'nin ts'ye yenilmesi ekmek kadayifinin üstüne kaymak gibi olmuştu2008 Oftaş maçıyla benzer şartlarda çıkıyoruz bu arada maça.
O'nu düşündüm de şimdi çok üstüne gidersek olayın bu sefer Mertens'in 2 Gol atma olasılığı artabilir diye düşündüm.Sen de müsaitsen ekran videosu al reiste garanti olsunBaslik acalim renkdas yarin hatta geri sayim konometre ekleyelim ki isin ciddiyeti belli olsun.
O'nu düşündüm de şimdi çok üstüne gidersek olayın bu sefer Mertens'in 2 Gol atma olasılığı artabilir diye düşündüm.Sen de müsaitsen ekran videosu al reiste garanti olsun![]()
3 puan önündeydik fenerin 1 puan bile yetiyordu. Ama devrede biz galip fener mağluptu iyice kopmuştu iş.O zaman oftaşı yenmek bize yetiyordu sampiyon olmak icin ama febe'nin ts'ye yenilmesi ekmek kadayifinin üstüne kaymak gibi olmuştu![]()
Mertens 1 Gol atsa da şampiyon oluruz reisAliriz
Ama haklisin, ucu bize de dokunuyor. Pis bir iddia olusturdu Recep, bir yere kadar eglenebiliriz sanki.
17-18 göztepe deplasmanı da aynı2008 Oftaş maçıyla benzer şartlarda çıkıyoruz bu arada maça.
Cigom tramvay ile ilgili bir travma mı yaşadın pek anlayamadım gardaşım![]()
şimdi uyuyorum
cünkü biliyorum ki uyumalarımın sampiyonluk gib bir anlamı var