⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Arkadaşlar sizlere bir soru trabzonun Ankaragücü karşısında dakika 30 gibi 2-0 öne geçmesi bizim maça nasıl yansır

Bunu ben de kac gundur dusunuyorum ama sanki Ankaragucu’nun skoru tutmasi Konya’nin daha temkinli oynamasina sebep olur. Diger turlu, belli bir derecede rahatlamalari isimize gelmeyebilir. Cunku son mac oldugu icin futbolcular da piyasa yapmak isterler, rahatladiklari senaryoda.

Bilemiyorum Altan..

Hangi senaryo da şampiyonluktan daha çok haz alırsınız

1)KNY-GS 1-0 biterken FB, 90+5'de gol yiyip 1-0 yenilecek

2)Devreye iki takım da 3-0 önde girecek

konya değil madrid sanki gazlaya gazlaya.. iyi gazlıyorlar..

Hangi senaryo da şampiyonluktan daha çok haz alırsınız

1)KNY-GS 1-0 biterken FB, 90+5'de gol yiyip 1-0 yenilecek

2)Devreye iki takım da 3-0 önde girecek

Konya -GS : 5-0

fb-istanbul : 1-1.

Bunlar kendini s.. sinirden
yalvarırım şu hissi vermeyin bana , öyle işleri çağırmayın.

bakın bağdat caddesinde yaşıyorum - hızlı adım yürüyerek 15 -20 dkda fener stadının oralarda olurum.
işimizin olmadığı Bursa şampiyonluğu günü bizim avrupa zaferlerimiz haricindeki en güzel günümdü diyebilirim bu muhitte.

her ne kadar Hüsnü şefin verdiği senaryoda o stad YANAR ve YIKILIR...ciddiyim ...gerçekten fenerium mağazasıları var kırılır ateşe falan verilir - caddede dükkanlara saldırırlar. sivil bile çıkmam canlı görmek için.

ama abi erken 2 golümü alayım bitsin bu iş - o stresi ben kaldıramam.

Strese niye girelim daha çok sevineceğiz diye arkadaşlar aboooo

konya değil madrid sanki gazlaya gazlaya.. iyi gazlıyorlar..

Renkdas bir dus al istersen sakinlesir.

1716669950044.webp

Gittiğim 5 maçta hiç kazanamadık kardeşim gidelim mi abi dedi aman abim dedim ben üstüme düşeni yaptım icardi koşmazsan yedi sülaleni

Geri
Üst Alt