⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Takımın ve taraftarın üstünde inanılmaz bir gerginlik var.

Galatasaray’a son maçta beraberlik yetecek ve gergin olacak. Çok ilginç şeyler oluyor. Ben normal şartlarda %1 bile kaybetme ihtimali vermem ama bu gerginlik hiç hayra alamet gelmiyor

1716709082844.webp

Sadece tek maçlarıgina fatih hocayı getirme şansı olsa bu maçı seçerdim, ne gevseklige ne gerginliğe izin vermezdi

Bu Ümit Karan gibileri bir daha kulüp kapısından içeri almayın.

Yok florya’ya gittim, kime geldin dediler. Yok futbolcuları aşırı lakayıt gördüm, yok hoca aşırı gergindi, şampiyonluk havası yoktu. Güya konya maçı 11’ini veriyor falan..

Yeni sezonda patronuna yaranmak istiyor herhalde

Ankara kazanamazsa konya düşmüyor
Ama diyelim ankara 2 fark önde ve bizim maç diyelim berabere gidiyor
Bu durumda konya 11 kişi defansta kalıp yememeye çalışacaktır
Ama diyelim ankara 2 farklı geride, konya düşmemesi kesin, bu durumda alacağı teşviği düşünerek gol atmaya çalışır mı

Bir de biri şu çocuğa söylesin, motivasyon videoları falan atmış
Bu onun intikam maçı değil, çok dikkatli oynanması gereken şampiyonluk maçı
Saçma sapan işler yapmaya çalışırken kaptırıp kontra yedirmesin, gereksiz motivasyonla abuk sabuk işler yapmaması lazım

Takımın ve taraftarın üstünde inanılmaz bir gerginlik var.

Galatasaray’a son maçta beraberlik yetecek ve gergin olacak. Çok ilginç şeyler oluyor. Ben normal şartlarda %1 bile kaybetme ihtimali vermem ama bu gerginlik hiç hayra alamet gelmiyor
fb maçından sonra normal ne 10 kişi ne golü yiyince kaleye gidemedi takım 1 gol şampiyon yapacak son dakikalar kaleyi göremiyosun

Geri
Üst Alt