⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

ankete ilk hayır diyen kim olacak ? ? ?
murat kara olabilir belki.

öz cimbomlu akademisyen feramuz onlayn an itibari ile.

Kenyadan son gelişmeleri alalım

Beyler Akşama Şampiyon olursak,
Kadıköy'de Sandalye Atma Sporu görür miyiz?

Kuşlar (taraftar) nasıl davranır sisze?

[ A ] Şampiyonluğu kaybedip, ama muazzam sezon için alkış ve destek

[ B ] Şampiyonluğu kaybedip / olamamak, kuşlar deliriyor ve stadı yine yangına çeviriyorlar.

Mal surusu oldugundan beyinleri soktan yikandi. Adamlar bizi yendi sampiyonluktan daha onemli onlar icin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Rüyamda maçın başında sol çaprazdan kerem aktürkoğlu'nun şutuyla öne geçiyorduk. Direğe çarparak gol oluyordu.

Bir yudum suya muhtaç değilim
Ben gidip dağları barajları aşayım
Bir yudum sana muhtaçtım ben
Söyle hangi adamın mekanını basayım
Hangisi

Aşırı stres yüklendim. Bu maç sadece basit bir şampiyonluk maçı değil, 9 ay boyunca uğradığımız haksızlıklara, rakibin yaptığı şikelere, hakem ayarlamalarına, kazandıkları 30 tane saçma sapan penaltıya, devamlı üzerimize oynayan medya maymunlarına, fb güzellemesi yapan sinema sektörüne, siyasilere, Twitter trollerine ve hatta astrologlara karşı alınacak büyük bir zaferin gecesi olacak. Tüm ülkenin topyekün fb'yi arkadan ittirdiği ancak başarılı olamadığı bir sezon sonuna gidiyoruz, inşallah muvaffak oluruz. Geçmiş geçmişte kaldı, bu gece ne olursa olsun tek odak şampiyonluk olacak. Her şampiyonluğun ayrı anlamı oluyor ama bu gece gerçekten bambaşka bir misyon taşıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

An itibari ile içimi kötü his kapladı bu hale büründüm
52b2c0f6-62f6-4094-8be6-6f08c5e78390.webp

Geri
Üst Alt