- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Elin Konya'ya nasıl gitti ulanHem biz hem konya kazanir diye 2 kupon yaptim. Herhalde ondan mac berabere biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elin Konya'ya nasıl gitti ulanHem biz hem konya kazanir diye 2 kupon yaptim. Herhalde ondan mac berabere biter.
Evet rdas , konya maçında fener puan kaybederse diye Mevlana koymustum puan kaybettilerCihangir foto totem amaçlı mı? Totemlerinin tutma yüzdesi kaç derhal cevap bekliyorum
Konya'nın puan alamadığı senaryoda düşmesi için gerceklemesi gerekenler:Evet konya nin bizim maçtan bağımsız kümede kalmasi için gereken sonuçlar nedir birisi aydınlatırsa sevinirim
Konya'nın bizim maçtan beraberlik almazs düşme ihtimali çok mu yüksek
Bu mantıkla bizde puan kaybedeceğizEvet rdas , konya maçında fener puan kaybederse diye Mevlana koymustum puan kaybettiler
Bugünde şampiyonluk için mevlaniciyiz.
Hocam senin totem Konya'ya yarıyor gibi ya Allah korusun korkmaya başladımEvet rdas , konya maçında fener puan kaybederse diye Mevlana koymustum puan kaybettiler
Bugünde şampiyonluk için mevlaniciyiz.
Ondan önce 4 hafta boyu fb kazanir oynadim ve adamlar 2 kere puan kaybetti. Bize karsi yapmadim ve bizi yendiler. Simdi bizim macta cenabetimi deniyorum.Elin Konya'ya nasıl gitti ulan
Yanliz, formalite icabı cikamak varken,Sokaklarda bugün fener formalı iblisler görmemizi sağlayanlara sevgilerimizi iletiyoruz
Konuyu Babala Tv'ye çevirmişsiniz
Ndao kim köpek. Köhn maç sonunda kuçağında gezdirecektir.Ndao Köhn eslesmesi uykularimi kacirdi yatamadim. Oraya Abdulkerimi falan atsak olmaz mı saatli bomba adam
Tarafını seçmemen beni uzuyorDakika 45
Trabzonspor 3-0 Ankaragucu
o sirada Konya'da Guilherme ve Kohn
Ekli dosyayı görüntüle 244915