- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.169
- 5.648
10k olur mu başlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sut kupasına çok değer yükleme ihtiyar.Dün birde City yenildi kafayı yedi cocuk
Ben de olmuşum o yüzden miydi lanBen ishal oldum olacak iş değil ya
deplasman tribününde alkolik feramuz var sahaya nasıl yetiştirsinMaç başlamadan önce konfetiler, meşaleler atılmalı saha içine maç geç başlasın. Konya düşer mi düşmez mi diye belli olur son 15-20 dk, ona göre farklı maç olabilir.
noldu yavMaratona boydan gireyim
Harika bir gündem olur Emremm, bunu nasıl düşünemedikkim ishal oldu anketi birazdan geliyor
Konya ön alan da baskı yapar ve yoğun press uygularsa maç tehlikeye girer. Kapanırsa kilidi bir şekilde açarız
ben 3 gundur gotumden isiyorum haberin yok
Ben de olmuşum o yüzden miydi lan
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Emrah DuvarBen ishal oldum olacak iş değil ya
Vay ameka ya bitse de bi rahatlasakAnksiyete ishali arkadaşla Çar gayet normal. Ama bol bol sıvı tüketin yoksa sıkıntı
Konya bu rtaş yapacagı tek işlem 11 kişi topun arkasinda beklemek ve gelişi guzel uzaklastirma yapmak top kalirsa ataga çikmaya calısmak ne press'iKonya ön alan da baskı yapar ve yoğun press uygularsa maç tehlikeye girer. Kapanırsa kilidi bir şekilde açarız
Bugun sabah ishal oldum bende. Bagirsaklarimin en ucra koselerine kdr temizlendi.ben 3 gundur gotumden isiyorum haberin yok
Umarım başka bir maçın olmadığının farkına varırlar. İlk yarıdan bitsin şu maç artikGeçen maç gibi gevşek ve hırssız futbol görmek istemiyorum bu akşam